Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ …ΒΟΥΛΗ!Στην επίθεση φαίνεται πως πέρασε πλέον, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, με αποτέλεσμα να τρέψει σε άτακτη φυγή το Υπουργείο Πολιτισμού!

Αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι επίσημος φορέας του Κράτους, το «Εθνικό(?) Κέντρο Βιβλίου», είχε προτείνει για βράβευση το ‘ανεκδιήγητο’ βιβλίο του Γκουρογιάννη, που έβριζε τους Ελληνες πολεμιστές στην Κύπρο το 74, ως .. ‘πρεζάκια, βιαστές και εγκληματίες πολέμου’!!!

O Aνατολάκης δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε επίθεση με επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό κ. Γερουλάνο, ζητώντας του να απαντήσει αν αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο η χώρα μας βοηθάει την προπαγάνδα της Τουρκίας και των Σκοπίων. (Να θυμίσουμε ότι το βιβλίο παρουσιάζει και τον Ελληνικό Στρατό, να έχει κάνει ‘εθνοκάθαρση’ στην Μακεδονία το 1911!). Μετά από αυτό, το Υπουργείο ‘προτίμησε’ τελικά να βραβεύσει κάποιο άλλο βιβλίο, ενώ είχε το έργο του Γκουρογιάννη πρώτο στην λίστα υποψηφιοτήτων και το είχε προωθήσει με διάφορους τρόπους… Και όχι μόνο αυτό..!

Κανείς από το Υπουργείο δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην Βουλή να απαντήσει στον Γιώργο Ανατολάκη! Ο Γερουλάνος δήλωσε κώλυμμα απουσίας στο εξωτερικό, αλλά και ούτε έστειλε την Υφυπουργό του να απαντήσει στην θέση του..!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: