Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;


Ο ραδιοσταθμός της Εκκλησίας σε ιδιώτες;

Έχει γραφεί στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ πλήθος στοιχείων δια τη "νεοταξική επέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος" (δεν είναι της Αρχιεπισκοπής)μέσα από τη νέα διεθυντική ομάδα.

Παρακολούθησα τη λειτουργία με τον Αρχιεπίσκοπο και άκουσα σε ορισμένα πηγαδάκια να αναφέρονται πολλά από όσα εγράφηκαν σε τούτο το φόρουμ. Άκουσα ότι υπεβλήθησαν παραιτήσεις δημοσιογράφων (ενός ή άλλων δεν θυμούμαι).

Άκουσα όμως και κάτι που εμένα ως Κύπριο μου θυμίζει την περίπτωσιν του εκκλησιαστικού Σταθμού "Ο ΛΟΓΟΣ" τον οποίον η καμαρίλα του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου μας εκατόρθωσεν να φέρει εις τις αγκάλες του MEGA Channel του Λαμπράκη.
Παραχωρήθηκε το management στους "πατριωτάρες" του MEGA Channel σε μία κρίσιμη στιγμήν δια τη νήσον μας. Αυτό που άκουσα σήμερα να αναφέρεται ως πορεία πλεύσης είναι να γίνει το ίδιον και δια τον Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Να δωθεί το management σε καναλάρχη της Ελλάδας.

Η απαξίωση του Σταθμού και υπονόμευση του ορθοδόξου συστατικού του αποσκοπεί να οδηγήσει στην αντίληψη ότι η Εκκλησία δεν μπορεί από μόνη της να διαχειριστεί ένα Σταθμό και είτε αυτός να κλείσει, είτε να παραχωρηθεί η συχνότητα, είτε να δωθεί το management σε ιδιώτη καναλάρχη.

Σήμερα εγώ έμαθα ότι ετοιμάζεται να παραχωρηθεί το managemnet σε ιδιώτη καναλάρχη.

Δεν γνωρίζω ποιός μπορεί να είναι, αλλά αυτό ερμηνεύει πολλά.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπός μας δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμον και δεν γνώριζε τί έκαναν οι γύρω του. Πραγματικά ελπίζω ο δικός σας ο Ιερώνυμος να μην γνωρίζει επίσης και όλα να γίνονται "πίσω από την πλάτη του" και χωρίς την έγκρισίν του. Πρέπει όμως να σταματήσει το σημερινό κατάντημα του Σταθμού και να αποκαταστήσει τις πνευματικές ποιότητες που καταστρέφουν οι καινούριοι εκσυγχρονιστές.

Κάτι άσχετο που άκουσα σήμερα και με προβλημάτισε. Μπορεί κάποιος ιερωμένος να είναι κομματικό μέλος;

Αν κάποιοι αισθάνονται άβολα με την κυπριάζουσα γραφή μου, λυπούμαι αλλά ταξιδεύω για διακοπές στο εξωτερικό και τώρα βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κάτι όπως ήθελα άμεσα να κάνω για να το απελευθερώσω από μέσα μου. Τα έγραψα γρήγορα και κάτι θα μου ξέφυγε στον λίγο χρόνο που διαθέτω για στάση.

Αν δείτε από ποιόν Όμιλο προέρχεται το δεξί χέρι του διευθυντή (βλέπε Φάληρο μεριά) καταλαβαίνουμε σε ποιον καναλάρχη προσανατολίζεται το μάνατζμεντ. Εκτός αν έχει αλλάξει στρατόπεδο.

Δεν μπορεί επίσης να είναι τυχαίο το πλήρως γλυψιματικό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=97298

Θα έγραφε αυτή η εφημερίδα κάτι καλό για την Εκκλησία; Φυσικά όχι. Τότε προς τί η προβολή του διευθυντή;

Βέβαια, χρειάζεται επιβεβαίωση, αλλά αυτά είναι σοβαρές πιθανότητες που ερμηνεύουν την κατάσταση πολύ καλά.

πηγή:
Ρεσάλτο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ Μπορεί κάποιος ιερωμένος να είναι κομματικό μέλος; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΓΚΛΗΡΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΤ.GR ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ) ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο Θεός μάς κάλεσε να άρουμε τα εμπόδια στα οποία προσκόπτει η ενότητα του κόσμου. Τέτοια εμπόδια είναι η ταξική κοινωνία, ο εθνικισμός, οι διακρίσεις ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία. Η πάλη, λοιπόν, για την άρση αυτών των εμποδίων πρέπει να γίνει λόγος ύπαρξης για τον καθέναν που θέλει να λέγεται χριστιανός. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΣΙΡΚΟ! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΙΑ ΤΩΝ antifa! ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΛΗΡΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Π.Α.Κ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ! ΕΛΕΟΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α.Π.Α.Κ. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΣ;;; ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ Η Α.Π.Α.Κ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ; HELLENIC REVENGE ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.