Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Υπουλες μεθοδεύσεις στην... Α' Δημοτικού!Το ότι το… πολυπολιτισμικό σύστημα που μας κυβερνά είναι άκρως ύπουλο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την νοοτροπία των Ελλήνων, πάνω σε μια σειρά από βασικά ζητήματα, είναι γνωστό σε όλους.

Το ότι έχει φτάσει όμως σε σημείο, να προσπαθεί να διαφθείρει τα μυαλά των παιδιών της πρώτης δημοτικού, και να τα στρέψει προς τις κατευθύνσεις της παγκοσμιοποίησης, είναι κάτι που μας βγάζει από τα ρούχα μας.

Ακούστε θέμα που υπάρχει στο αναγνωστικό της Α΄ Δημοτικού, για τους μετανάστες! Βάζουν τους μικρούς μαθητές να συντάξουν επιστολή προς τον Δήμο, ζητώντας να «κλείσει ένα στρατόπεδο μεταναστών», να εξηγήσουν στον Δήμαρχο το γιατί, πρέπει να «αγκαλιάσουμε» τους μετανάστες και πολλά άλλα ωραία. Το καλύτερο όμως, είναι ότι σαν δεύτερη εργασία, τους αναθέτουν να συντάξουν μια επιστολή σε μια εφημερίδα, γιατί ο Δήμαρχος, δεν τους άκουσε.

Και για να είμαστε συγκεκριμένοι. Η εργασία καλεί τους μαθητές, να γράψουν: «Πώς ζούν τώρα οι «πρόσφυγες» στον καταυλισμό», «γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν», γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν την ζωή τους». Τους ζητούν βέβαια, να χρησιμοποιήσουν… σκέψεις και φράσεις που θα συγκινήσουν τον δήμαρχο.

Το συμπέρασμα; Οι «αντιρατσιστές» και οι αριστεριστές, κάνουν ό,τι θέλουν στην Παιδεία.

Δημήτρης Παπαγεωργίου

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: