Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ;Εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση και γενικά ο καυτηριασμός των κακών κείμενων και της Νέας Τάξης ήταν η θεματολογία ενός από τους παλαιότερους ιστολόγους του διαδικτύου (δείτε εδώ την θεματολογία του αν και δεν θα μπορέσετε να διαβάσετε ολόκληρα τα άρθρα του), το blog του Αθηναίου που κάποιοι αποφάσισαν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ να φιμώσουν.

'Εγραφε πάντα με καυστικό λόγο που δεν προσέβαλε και που αναδείκνυε τα θέματα με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Αυτό δεν άρεσε στον Αλβανό δημοσιογράφο - φερέφωνο της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ - και τον πέταξαν εκτός blogόσφαιρας.

Εμείς δεν ξεχνάμε τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ -κατά δική του ομολογία - γιατί ως γνωστόν "Την ρουφιανιά πολλοί εζήλεψαν αλλά τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ ουδείς".

Ζητήθηκε ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΩΣ να δημοσιεύσει ο Αλβανός του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που τον εξέθετε - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του - αλλά ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.

Αυτό όμως που είναι το ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι που το ΣΥΡΙΖΑ λύνει και δένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον Μανόλη Σφακιανάκη που κατά δήλωσή του "το indymedia και τους αναρχικούς τους στηρίζει" γι αυτό τους αφήνει να έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (κλικ εδώ) και είναι ΑΚΟΜΑ ανοιχτό ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!

Να μην είναι φίλοι του οι ΣΥΡΙΖέοι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά τρελλό. Το μπλογκ του Αθηναίου ήταν αξιόλογο. Και εμένα μου το κατέβασε η Blogger.com αλλά επέστρεψα. Δεν πάνε καλά στην Βlogger.

Ελπίζω o Αθηναίος να το ξανανοίξει.

Ανώνυμος είπε...

Πουθενά στα γραφόμενα του Αθηναίου δεν φαινόταν ότι απειλούσε τη ζωή του Αλβανού. Απλά τον καυτηρίαζε, κι ο Αλβανός ξεσκεπαζόταν. Η δράση του Αλβανού είναι κάτι παραπάνω από ύποπτη. ΄Εχει κάνει προπαγάνδα υπέρ των Τσάμηδων, αλλωστε στην περιοχή που γεννήθηκε είναι και η περιοχή των Τσάμηδων.
Δεν το έκλεισε ο Αλβανός το ιστολόγιο του Αθηναίου, αλλά ο Σύριζα που όπως πολύ σωστά έχει καταλάβει ο κόσμος, κυβερνά αντί για το Πασόκ.
Ο Αλβανός έχει ένα ιστολόγιο που πρώτα το ονόμαζε δρόμο με τις φάμπικες αν θυμάμαι και τώρα έμαθα ότι το έχει μετονομάσει σε ανταποκριτή. Πάντα προπαγανδίζει για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά λαθρομεταναστών , όλοι λαθραίοι δεν είναι; κι ο ίδιος ήρθε από τα βουνά με ενάμιση παπούτσι περπατώντας. Αντί να πει ευχαριστώ στη χώρα που τον ταϊσε και τον έκανε άνθρωπο, θέλει να την καταστρέψει. Ο Αθηναίος τον ξετρύπωσε, ξεσκέπασε τη δράση του κι αυτό ενόχλησε τον τυπά τον Αλβανό.
Όταν φύγει η πράσινη χούντα κι έρθει η δημοκρατία στη χώρα μας, πρέπει ο Αθηναίος να καταθέσει στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος τα στοιχεία που έχει για τον υβριστή που ήταν μέρα νύχτα στο ιστολόγιό του κι έβριζε ασύστολα τους αναγνώστες του Αθηναίου με φράσεις σαν κι αυτές εδώ: "Πάρτε ένα αλβανικό παπά.ι" ή " Όλους για τον πού..." σας έχω. Συγνώμη για τις εκφράσεις, σας τα γράφω για να καταλάβετε.
Εγώ δεν ήμουν από τους τακτικούς επισκέπτες αλλά όποτε έμπαινα έβρισκα μπροστά μου κάποιον να βρίζει χυδαία και στην καλύτερη περίπτωση τα λόγια που χρησιμοποιούσε ήταν φασίστες, χουντικοί, ναζιστές κι όλα αυτά επειδή δεν συμφωνούσαν με την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά λαθραίων. Αλλά και σε άσχετες αναρτήσεις ήταν πάντα μέσα κι έγραφε ειρωνείες.
Ο Αθηναίος ξέρει από ππου έγραφαν. Ο ίδιος μου φαινόταν στα περισσότερα σχόλια από το ύφος γραφής. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσει ο υβριστής που αν τα έκανε αυτά ξένος στην Αλβανία τότε θα τον είχαν φυλακίσει ή απελάσει.