Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Το αμάρτημα της Παιδείας...Τιμωρείται με Θάνατο.

Όπου το δόγμα ισοπεδώνει την Μόρφωσι..

Είναι ιστορικά διαπιστωμένο ότι ολοι οι «θρησκευτικοι»..και μή -ισμοι διαχρονικώς παρουσιάζουν το ίδιο βασικό σύμπτωμα του απονεκρωμένου εγκεφάλου-, όπου αρνείται την σκέψι τον λόγο, τον διάλογο, την ίδια την φυσι. Μια πνευματική «δυσκοιλιότητα» τόσο εμφανή αν διαβάσετε τα καθοδηγητικά και «πνευματικά» τους πονήματα.

Ιδιαιτέρως στην εποχή μας αυτός ο θρησκευτικός κομμουνισμός κάνει πλουσίως αισθητή την εξόχως πτωχή παρουσία του στους γενναίους και ηρωικούς μαχητές , που πολλοί ευγενείς συμπατριώτες μας, βασικώς ωθούμενοι από ένα πρωτόγονο φανατικό ψυχωτικό αντιαμερικανισμό, βλέπουν με φιλικό μάτι και χριστιανική συμπάθεια..

Μολονότι η είδησις έκανε τον γύρω του κόσμου, εδώ στην Βαλκανοταλιμπανία αυτά τα νέα αποσιωπώνται..

Όμως είναι αλήθεια και πάλι..

«Οι Ταλιμπάν κατέστρεψαν σήμερα 3 δημόσια σχολεία στο βορειοδυτικό Πακιστάν, στα σύνορα με το Αφγανιστάν, δήλωσαν στο γαλλικό πρακτορείο τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι Ταλιμπάν κατέστρεψαν με εκρηκτικά περίπου στις 03:00 (τοπική ώρα) δύο σχολεία αρρένων που βρίσκονταν σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων το ένα από το άλλο στην περιοχή Χιμπέρ, μία από τις επτά ημιαυτόνομες φυλετικές ζώνες του βορειοδυτικού Πακιστάν, επεσήμανε στο γαλλικό πρακτορείο ο τοπικός αξιωματούχος Ρεχάν Γκουλ Χατάκ. Δεν υπήρξαν θύματα, καθώς τα σχολεία δεν λειτουργούσαν την ώρα της επίθεσης, διευκρίνισε ο Χατάκ.

Ακόμα ένα δημόσιο σχολείο καταστράφηκε μερικώς στην περιοχή Σουφαΐντ Ντχέρι σε μία επαρχία γειτονική της Πεσαουάρ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μοχαμάντ Καρίμ στο γαλλικό πρακτορείο.
Οι ισλαμιστές αντάρτες, που αντιτίθενται στη μόρφωση των γυναικών και θέλουν να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο (σαρία), έχουν καταστρέψει εκατοντάδες σχολεία θηλέων τα τελευταία χρόνια στο βορειοδυτικό Πακιστάν.»

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/12/2009_315931


Βεβαίως η πλέον αιματηρή επίθεσις των ηρωικών Ταλιμπαν κατά εγκληματικού και πανοπλου σχολείου Θηλέων έγινε στις 25/4/2009, όπου τουλάχιστον 12 παιδιά δολοφονήθηκαν από την έκρηξι βόμβας σε χωριό του βορειοδυτικού Πακισταν.Την βόμβα είχαν αφήσει Ταλιμπαν έξω από δημοτικό σχολείο θηλέων στο χωριό Λουκμαν Μπανταν στην κοιλάδα Σουατ.Αλλοι τέσσαρις άνθρωποι τραυματίσθηκαν. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_http://news.kathimerini.gr/4dcgi/

Όμως πιθανώς δεν είναι γνωστό ακόμη στις εδώ φιλοζωικές και άλλες γυναίκειες οργανώσεις, ότι τα σχολεία θηλέων αποτελούν στόχο των Ταλιμπαν διότι η εκπαίδευσι των γυναικών δεν είναι επιτρεπτή από τις «ηθικές»αρχές του Ισλάμ.

http://www.thermopilai.org/content/amartema-tes-paideias-timoreitai-me-thanato


Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: