Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

"ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΟταν υποχρεωτικά υπηρέτησα την πατρίδα για 21 μήνες της ζωής μου το είδα σαν μία αγγαρεία, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αγγαρείας έδωσα και ένα αναθεματισμένο όρκο να φυλάω τη πατρίδα.

Σε κόντρα των καιρών είμαι από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί στους όρκους και τις υποσχέσεις τους και περιμένω με χαρά την ημέρα που θα δοθεί το στρατιωτικό κέλευσμα να προσέλθουν αυθόρμητα οι χιλιάδες των Ελλήνων που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους προδότες να σβήσουν το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία.

Οταν κατέβηκε το κόμμα σας στις εκλογές, με δόλιο τρόπο παραλείψατε να κάνετε έστω και μία αναφορά στις προθέσεις σας να βάλετε ταφόπλακα στην έννοια του έθνους στον Ελλαδικό χώρο, και τώρα προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμένο συμβόλαιο σε κάποιους που μόνο ο πρωθυπουργός σας γνωρίζει.

Εβλεπα σε απευθείας σύνδεση τα μούτρα όλων στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα που απαγγέλατε τους στίχους της προδοσίας, ενώ παίζατε ένα θεατρικό μονόλογο με ένα παπά, που εάν ζούσε ο μακαριότατος Χριστόδουλος, θα τον ξύριζε με τα ίδια του τα χέρια, μόνο και μόνο γιατί δέχτηκε να είναι παρόν την ώρα που εσείς εκστομίζατε τις ύβρεις προς όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους διαχρονικά για να υπάρχει σήμερα ζωντανό το Ελληνικό έθνος.

Στο κράτος που ο κάθε λαθρομετανάστης βγάζει χαρτιά λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους, θέλετε να μας πείτε οτι λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους θα έρθει το τέλος του Ελληνικού έθνους?

Ειστε τόσο γελοίοι που πιστεύετε οτι η ιστορία θα γράψει οτι το Ελληνικό έθνος έσβησε, οχι από κάποιο πόλεμο, όχι από κάποια εισβολή βαρβάρων, αλλά επειδή οι κάτοικοί του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την προδοσία ενός πρωθυπουργού και την συνέργια κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπολλήλων?

Ειστε σοβαροί?

Μου ζητάτε να δεχτώ οτι τα μικρά χωριά στις άκρες της χώρας θα έχουν αλβανό δήμαρχο που θα έχει την αλβανική σημαία κρεμασμένη στο δημαρχείο?
Μου ζητάτε να δεχτώ οτι θα έχω Πακιστανό αντιδήμαρχο που θα μου καθορίζει τη καθημερινότητά μου στην Αθήνα?

Κύριοι να πάτε εσείς να ζήσετε, όπου σαν κάνει ορεξη και να αφήσετε σε αυτόν το τόπο να ζούνε οι λίγοι Ελληνες που εμειναν στον πλανήτη.

Ετσι και αλλιώς με την προδοτική πολιτική σας (και της ΝΔ), σβήνουμε σαν έθνος με την υπογεννητικοτητα που μαστίζει τα νέα ζευγάρια και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε αυτό, απεναντίας προσπαθείτε με μανία να βάλετε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορείτε στη χώρα μας για να μας τελειώνετε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Η συμβουλή μου προς εσάς, είναι να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας της βουλής, γιατί με αυτά που κάνετε θα έρθετε αντιμέτωποι με στρατιές 40ρηδων Ελλήνων που δε θα σταματούν σε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και παρέα με τα ΜΑΤ που εσείς θα έχετε βάλει να σας προστατεύουν θα μπούνε μέσα στη βουλή να σας βρούνε... και δε θα είναι για να σας πούνε τα κάλαντα, αλλά για να σας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο Γουδί που θα έχει στηθεί στο χώρο της πλατείας Συντάγματος.

Αυτή είναι η γνώμη μου ως Ελληνα, μην την υποτιμήσετε γιατί καμιά φορά τα σχέδια που καταστρώνετε μπορεί να σας διαψεύσουν και μετά να μην έχετε που να κρυφτείτε.

Εάν θέλετε κύριοι να γεμίσετε τις Ελληνικές φυλακές με 40ρηδες Ελληνες οικογενειάρχες τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

϶ϵ ΕΛΛΑΣ϶ϵ Η϶ϵ ΤΕΦΡΑ϶ϵ

Δεν υπάρχουν σχόλια: