Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!

Ο κύριος της φωτογραφίας με το φέσι στο κεφάλι είναι ο ψευτομουφτής Αχμέτ Μετέ, που παριστάνει -κατ' εντολή προξενείου και Άγκυρας- τον προστάτη της... "τουρκικής μειονότητας"! Ο λεγάμενος λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση, προσβάλλοντας ακόμη και τον Οικουμενικό Πατριάρχη με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το Πατριαρχείο και τον τρόπο αντιμετώπισής του απο τους τούρκους. Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση που εξέδωσε ως πρόεδρος της παράνομης "συμβουλευτικής επιτροπής τούρκων δυτικής Θράκης":

"Παρακολουθούμε από κοντά τις δηλώσεις του θρησκευτικού ηγέτη της Ορθόδοξης Ρωμαίικης Μειονότητας της Ιστανμπούλ κ. Βαρθολομαίου (;;;!!!!!!!!) που έκανε στην Αμερικανική τηλεόραση CBS οι οποίες έρχονται συχνά στην επικαιρότητα τόσο στον τύπο όσο και στα τηλεοπτικά κανάλια. Πιστεύουμε πως, στις συζητήσεις των μειονοτικών δικαιωμάτων δεν θα πρέπει να παραβλέπεται και η αναφορά για την καταπάτηση των δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Όπως είναι γνωστό, η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης εδώ και χρόνια αγωνίζεται για την εφαρμογή των διατάξεων της Συνθήκης των Αθηνών, της Συνθήκης της Λωζάννης, των Διμερών Συμφωνιών και Πρωτοκόλλων, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ). Συνεπώς, η μεγαλύτερη επιθυμία της Μουσουλμανικής-Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης είναι η παραχώρηση των δικαιωμάτων της.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΙΣΚΕΤΣΕ"!

Κανένας απο τους αρμόδιους ενημερώνεται ή μαθαίνει τις καθημερινές προκλήσεις των εγκάθετων της Άγκυρας, μέσα στο ίδιο μας το έδαφος;

Όταν μάλιστα τολμάει να αναφέρει την Ξάνθη με την τουρκική της ονομασία;

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Δήμητρα Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: