Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Αιματηρές συμπλοκές αλλοδαπών σε όλη τη χώρα.


Καθημερινό φαινόμενο οι μεταξύ τους συγκρούσεις.

Χθές δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και μέσα στο 24ώρο παρατηρήθηκαν...

Στη Λαμία, στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη 1, σε συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων Αλβανών, ο ένας έπεσε νεκρός από μαχαιριά στην κοιλιά...

Στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας 5 Πακιστανοί, μαχαίρωσαν στην πλάτη έναν άνδρα από το Αφγανιστάν, ενώ χτύπησαν με ξύλα στο πρόσωπο και στα χέρια, ένα δεύτερο - επίσης υπήκοο Αφγανιστάν.

Στη Μεσσηνία ένας 18χρονος Αλβανός τσακώθηκε με τον αδερφό του και με ένα σπασμένο ποτήρι, τον τραυμάτισε στο λαιμό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Όμως και στην Αθήνα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, έγινε συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών από τις Φιλιππίνες, με λοστούς και μαχαίρια. Οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, στον Ερυθρό Σταυρό.

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χανιά - Αγρια συμπλοκή ανήμερα τα Χριστούγεννα

"Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών."

Τις ζημιές στα αυτοκίνητα των κατοίκων ποιος θα τις πληρώσει; Για να μην ρωτήσω καθόλου ποιος θα τους αποζημιώσει για την ψυχική αναταραχή και το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν.

Κρητικός