Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ; Η ΕΛ.ΑΣ ΑΠΛΩΣ ..ΕΠΕΒΛΕΠΕ!!


ΑΥΤΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;

ΜΑ ΤΟΣΟ .... "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ή......

Ολη μέρα σήμερα, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας, είχε καταληφθεί απο χιλιάδες πλανόδιους έγχρωμους αλλοδαπούς που πούλαγαν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς , απο νυχοκόπτες μέχρι ρούχα , παπούτσια, τσάντες, ηλεκτρονικά κ.λ.π.


ΟΛΑ τα προϊόντα που πούλαγαν είναι ΛΑΘΡΑΙΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΚΛΕΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ αποδείξεις βέβαια, σιγά μην έχουν και ... ταμειακές στα τσουβάλια τους.

ΕΔΩ μπαίνει και το ερώτημα για τους ανεγκέφαλους αμερικανοτραφέντες κολλεγιόπαιδες οικονομικούς παράγοντες της Κυβέρνησης.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ συμβαίνει αυτή η
ΕΛΕΕΙΝΗ κατάσταση;

Υπάρχει Ευρωπαϊκή κυβέρνηση που ΑΝΕΧΕΤΑΙ και ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ τέτοιες ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ καταστάσεις;

ΠΟΣΟ ξεπουλημένη μπορεί να είναι μια Κυβέρνηση για να επιβάλει φορομπηχτικά μέτρα στους πολίτες της και να επιτρέπει στον κάθε ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ να πουλάει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την πραμμάτεια του, υπο τα ΑΝΙΚΑΝΑ μάτια της Αστυνομίας;


Μιλήσαμε με καταστηματάρχες και είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ γιατί ενω η Εφορία καθημερινά κάνει επιδρομικούς ελέγχους, τους ρίχνει τα βιβλία, τους παίρνει τις ταμειακές, τους κυνηγάει ανελέητα ο ΟΑΕ (ΤΕΒΕ), ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ κ.λ.π.

ΟΛΟΙ είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σε Τράπεζες και τοκογλύφους, άλλοι είναι ήδη φυλακή και άλλοι καθ`οδόν, πρέπει να ανέχονται, ΜΠΡΟΣΤΑ στα μαγαζιά τους να ΟΡΓΙΑΖΕΙ το παραεμπόριο (βλ.ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ) χωρίς ΚΑΜΙΑ προστασία απο το επίσημο κράτος , που τους κλείνει φυλακή για χρέη πρός το δημόσιο, ενω δεν τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ στην άσκηση του επαγγέλματός τους, προκειμένου να δουλέψουν για να ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώσουν τα χρέη τους!!

ΦΑΥΛΟΣ κύκλος ή ΦΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ;;

πηγή:Σκεφτόμαστε Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: