Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Οι Τούρκοι «αγοράζουν» την Θράκη!
Οι μουσουλμάνοι στην Θράκη αγοράζουν περιουσίες Ελλήνων Χριστιανών με δάνεια της κρατικής τουρκικής τράπεζας Ziraat.

Όλες αυτές οι κάποτε Ελληνικές περιουσίες είναι σήμερα υποθηκευμένες στο τουρκικό κράτος!

H αρχή έγινε με νόμο του Μητσοτάκη…


Οι εθνικά επικίνδυνες αγοραπωλησίες Ελληνικής γης και ακινήτων από τους μουσουλμάνους άρχισε τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία άλλαξε τον νόμο που απαγόρευε την μεταβίβαση περιουσιών χριστιανών σε μουσουλμάνους!


Το ακούς αυτό κ. Καρατζαφέρη, μεγάλε πατριώτη, που τότε υμνολογούσες τον πολιτικό σου πατέρα Μητσοτάκη για να σε βάλει στις λίστες της Ν.Δ.; Τότε άρχισε το μεγάλο παζάρι!


Το τουρκικό προξενείο μοίραζε τεράστια ποσά αποκλειστικά σε μουσουλμάνους για να αγοράζουν τις περιουσίες Ελλήνων Χριστιανών και μάλιστα πολλές φορές σε τιμή πολλαπλάσια της αξίας τους!

Η σκοτεινή αυτή μεθόδευση τουρκοποίησης της Θράκης πήρε ξεκάθαρη μορφή μετά την ίδρυση παραρτήματος στην ελληνική Θράκη της τράπεζας τουρκικών συμφερόντων Ziraat. Η οποία τράπεζα δανείζει αφειδώς κεφάλαια στους μουσουλμάνους για να αγοράζουν αγροτικές εκτάσεις, οικόπεδα και ακίνητα Ελλήνων Χριστιανών.

Όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία όπως είναι ευνόητο μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας του δανείου είναι υποθηκευμένα στην τράπεζα, δηλαδή στο τουρκικό κράτος! Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ziraat Bank στα έντυπά της και στο ενημερωτικό της υλικό χρησιμοποιεί δύο γλώσσες, την αγγλική και την τουρκική και όχι βέβαια την Ελληνική…

Από την άλλη πλευρά, μέσα στην κρίση της ελληνικής οικονομίας, οι λεγόμενες ελληνικές τράπεζες, οι οποίες στην πραγματικότητα ανήκουν σε πολυεθνικά τραστ, πιέζουν τους Έλληνες Χριστιανούς με αποτέλεσμα πολλοί απ’ αυτούς να πουλάνε στους μουσουλμάνους. Εάν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Χριστιανικός πληθυσμός της Θράκης μειώνεται συνεχώς και τα δημογραφικά δεδομένα είναι ανησυχητικά, ενώ αντίθετα οι μουσουλμάνοι αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς!

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως στην Θράκη υπάρχει πρόβλημα σοβαρό εθνικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι βλάκες οι κυβερνώντες να μη το γνωρίζουν… ούτε αδιάφοροι είναι… απλά βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, στην υπηρεσία του ξένου αφέντη!

Yannis Constantinidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: