Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

"Έχει όρια η blogοαλητεία"


Λάβαμε ένα σχόλιο και ευχαριστούμε τον φίλο. Είχε θέμα "Έχει όρια η blogοαλητεία;" και μας παρέπεμπε στην ακόλουθη ανάρτηση από το ιστολόγιο "Έσχατη Ανάσχεση" που κατά καιρούς έχουμε αναδημοσιεύσει άρθρα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με κάθε τι που γράφεται εκεί.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση θα έπρεπε τουλάχιστον να διαγραφεί αν ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου διαθέτει την παραμικρή ευθιξία.

Η Πηνελόπη Δέλτα δεν απατούσε τον σύζυγό της συνιστολόγε. Ο έρωτάς της ήταν πλατωνικός για τον Ίωνα Δραγούμη και μάλιστα έκανε απέλπιδες προσπάθειες να είναι μαζί του, όντας παντρεμένη με την επιλογή του πατέρα της. Είχε το θάρρος και την ειλικρίνεια να ομολογήσει στον άντρα της τα συναισθήματά της σε δύσκολες εποχές γιατί όπως ομολογεί ήθελε να είναι τίμια απέναντί του αλλά οι κοινωνικές δομές τότε δεν της επέτρεψαν να σπάσει τα δεσμά.

Όσο για τα θρησκευτικά της πιστεύω δεν μας αφορούν, είχε γράψει βιβλίο για τη ζωή του Χριστού σε συνεργασία με το Μητροπολίτη Χρύσανθο και το είχε αφιερώσει στη μητέρα της που ήταν πολύ θρήσκα και που απαξίωσε να το διαβάσει γιατί ήταν γραμμένο στη Δημοτική.

Καμιά φορά φίλε συνιστολόγε κάποιοι που είναι άθεοι πράττουν πολλοί περισσότερο χριστιανικά από πολλούς χριστιανούς. Ο καθένας κρίνεται από το έργο του και όχι από τους ισχυρισμούς του. Αυτά για του λόγου το αληθές που μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα είχε μπει στον κόπο να αναφερθεί στην γιαγιά του εάν δεν είχε προκληθεί από την πολιτική του αντίπαλο( κλικ εδώ )

Επίσης να αναφέρουμε ότι σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ενάντια στην κ. Μπακογιάννη σταθήκαμε απέναντι και στηλιτεύσαμε άνανδρες συμπεριφορές ιστότοπων (κλικ εδώ). Τα επιχειρήματά μας ήταν πάντα πολιτικά και μόνο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το σφάλμα του συνιστολόγου θα είναι προσωρινό και θα έχει την ευθιξία να αποσύρει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: