Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

«Ούτε μια ψήφος δεν θα βγει από δω του Σαμαρά»

Με τα χείλη μελανιασμένα, τις φλέβες στο λαιμό πεταγμένες και γουρλωμένα τα μάτια σε κατάσταση νευρικού κλονισμού, ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ο πρόεδρος του έκτου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών έχει καταλάβει τι είναι αυτό που έρχεται και δεν το κρύβει. Δεν μπορεί να το κρύψει. Ο πανικός είναι έκδηλος.

«Ούτε μια ψήφος δεν θα βγει από δω του Σαμαρά». Στα γραφεία του έκτου δημοτικού διαμερίσματος όλοι άκουγαν τον πρόεδρό του να διαχέει έντονα στον χώρο τις άκρατες δημοκρατικές και φιλελεύθερες ευαισθησίες του. Με ανοιχτό το στόμα Νεοδημοκράτες που είχαν προσέλθει να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους για εγγραφή άκουγαν τον Μουτζαχεντίν της «Αγίας Οικογένειας» να διατυπώνει ευθαρσώς τις αξίες και τις αντιλήψεις του.

«Ούτε μια ψήφος δεν θα βγει από δω του Σαμαρά» φώναζε και ξαναφώναζε ο Κωνσταντίνος Λαγός, πρόεδρος του έκτου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών. Και απορούμε….πώς θα το καταφέρει αυτό ο κύριος πρόεδρος; Έχει την εντύπωση ότι στην διαδικασία θα είναι μόνος; Ούτε μια στιγμή δεν θα φύγει η κάλπη του από τα μάτια μας. Και αυτουνού και δεκάδων άλλων με παρόμοια αντίληψη που νομίζουν ότι μπορούν να μετατρέψουν την εκλογική διαδικασία σε παρωδία τύπου «Κάραβελ ΄87» και με σχεδιαστές πάλι ακριβώς τους ίδιους.

Τα ξερά που θα απλωθούν για να αλλοιώσουν την βούληση της μεγάλης λαϊκής πατριωτικής βάσης της παράταξης ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ.

ΟΝΝΕΔ 1984 για το Hellenicrevenge

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

>Κωνσταντίνος Λαγός<

Από κει βγήκε η έκφραση "λαγός της Ντόρας";