Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009

Πανστρατιά στις κάλπες για τον Αντώνη Σαμαρά

Οι Νεοδημοκράτες μας εξέπληξαν όλους αυτήν την φορά. Καμία σύγκριση με όσα έγιναν πριν από δυο χρόνια στις ανάλογες διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν στην εκλογή του Γιώργου.

Μέσα σε ένα κλίμα πάθους και έντασης και οξύτητας – όπως πρέπει δηλαδή να γίνεται – η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ, έβαλε επι τάπητος τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας μας και του καιρού μας:

Διαπλοκή, ή λαϊκή βούληση;

Τζάκια και οικογενειοκρατία, ή λαοπρόβλητοι ηγέτες;

Εθνικός Κράτος, ή Παγκοσμιότητα;

Φιλελευθερισμός, ή Κρατικός Παρεμβατισμός;

Iδεολογική καθαρότητα, ή πολυσυλλεκτικότητα;

Κόμματα αρχών ή κόμματα πελατών;

Χάρις στην τόλμη του Αντώνη Σαμαρά που τα έθεσε πρώτος, η συζήτηση για τα ζητήματα αυτά δεν απασχολεί πλέον μόνο μια κάστα ειδημόνων, αποκομμένων από το κοινωνικό γίγνεσθαι. Απασχολεί μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας και πέραν της ΝΔ.

Έτσι, αυτή η πρωτόγνωρη για τη ΝΔ διαδικασία απελευθέρωσε τη δυναμική της υποψηφιότητας Σαμαρά.

Η υποψηφιότητα του αγκαλιάστηκε από πολίτες όλων των κομματικών χώρων, που εύλογα θεωρούν ότι το ποιος θα είναι ο εν δυνάμει πρωθυπουργός αφορά άμεσα τη ζωή τους, όπως αφορούσε το 2007 ποιος θα είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Περιστασιακοί ή μόνιμοι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις εξομολογούνται τώρα ότι θέλουν να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής προέδρου της ΝΔ.

Συνεπώς το ρεύμα υποστήριξης οφείλει να δημιουργήσει πανστρατιά για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά.

Διότι, εκτός από τα εσωκομματικά της ΝΔ, στην εκλογή διακυβεύεται η πορεία εθνικών θεμάτων και της ασθμαίνουσας μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας μας.

Πράγματα που μας αφορούν όλους.

«Το λαϊκό κίνημα που αγκάλιασε το μήνυμά μας έχει πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες, πέρα από τη Νέα Δημοκρατία. Έχει στόχο να αλλάξει την Ελλάδα…. Αυτό το κίνημα δεν θα ρίξει απλώς ένα βότσαλο, για να ταράξει πρόσκαιρα τα λιμνάζοντα νερά. Αλλά θα αποξηράνει ολόκληρο το τέλμα! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η μεθαυριανή εκλογή. Δεν αφορά μόνο την επιλογή ενός προσώπου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Αφορά την ανατροπή ενός ολόκληρου κατεστημένου μέσα στο πολιτικό σύστημα….» είπε χθες στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς.

Κι επειδή τον ξέρουμε 22 χρόνια, επειδή τον ζήσαμε στα χρόνια της μεγάλης πολιτικής μοναξιάς του, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα τηρήσει αυτήν την υπόσχεσή του.

Με τον Αντώνη αρχηγό της ΝΔ, η ελληνική πολιτική σκηνή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Ψηφίζουμε όλοι

Antinews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ =

ΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΗ = 1,35
ΝΙΚΗ ΝΤΟΡΑΣ = 2.75
ΝΙΚΗ ΠΑΝΙΚΑ = 500

Η εκλογη κριθηκε , ο ενδοτισμος του μητσοτακισμου αυριο πεθαινει, οτι και να κανει η 'οικογενεια' , οσους και να προσπαθησει να εξαγορασει και να εκβιασει εστω και την τελευταια στιγμη, οσες βρωμιες μπορει ακομη να εφευρει - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΜΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ αυριο θα πνιξει ολα τα εφιαλτικα σεναρια των ενδοτικων τζουτζεδων και των επαγγελματιων της πολιτικης...

Καληνυχτα Ντορα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑ -

Καλημερα Αντωνη..