Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

Απεργία πείνας κατά των καρτέλ


Σύνδεσμος: Stop Cartel

Ένας απελπισμένος μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο Θεόδωρος Τενέζος που εδώ και 2,5 χρόνια κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην Κυβέρνηση το σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε την επιχείρησή του, η οποία ήταν πρότυπο ανάπτυξης, βρίσκεται από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου το πρωί σε απεργία πείνας.

Τόπος: Μπροστά στο κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Πατησίων 70 και Κότσικα. Διαμαρτύρεται για την προστασία που Επιτροπή Ανταγωνισμού και Κυβέρνηση παρέχουν στο συγκεκριμένο καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων και όχι μόνο.

Αιτήματά του:

AΜΕΣΗ απομάκρυνση των μελών της Επιτροπής πού έχουν μηνυθεί στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Κρίνουν και αποφασίζουν για την καταγγελία του, ενώ είναι ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ!

ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ της συγκάλυψης του καρτέλ και αληθινή πλήρης έρευνα της καταγγελίας του τώρα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των θυμάτων των καρτέλ και μονοπωλίων

Τον απεργό πείνας επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Δούμας, μέλος της Ο.Κ.Ε. Εμπορίου του ΛΑ.Ο.Σ. και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων της Αττικής, και εξέφρασε την υποστήριξή του στον δίκαιο αγώνα του.

--------------------------------------------------------------------------------
Το κείμενο που διανέμεται από τον απεργό πείνας:

Απεργία Πείνας κατά της προστασίας των καρτέλ από Κυβέρνηση και Επιτροπή Ανταγωνισμού

Το καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων του χάλυβα μας κατέστρεψε. Η Κυβέρνηση και Επιτροπή Ανταγωνισμού τους προστατεύει. Αποφασίζουν για μας οι αντίδικοί μας!

Ζητάμε:

Αλλαγή της επιτροπής αυτής τώρα

Πλήρης έρευνα του καρτέλ χάλυβα με βάση την καταγγελία μας

Προστασία των θυμάτων καρτέλ

Τα μεγάλα συμφέροντα με την ανοχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκαλούν:

Ακρίβεια
Οικονομική ανασφάλεια
Κλείσιμο μικρομεσαίων
Ανεργία
Φτώχεια


Η μικρομεσαία επιχείρησή μας, πρόσφερε δουλειά άμεσα η έμμεσα σε 200 οικογένειες. Ήταν μοντέλο αυτόνομης ανάπτυξης. Την έπνιξαν το 2006 το καρτέλ του χάλυβα και οι χονδρέμποροι του. Καταφύγαμε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Για δύο χρόνια δεν έκανε τίποτα. Ποτέ δεν ερεύνησε για το καρτέλ του χάλυβα που εμείς καταγγείλαμε. Τώρα προσπαθεί να τους αθωώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε αυτούς που ανέχονται και παρέχουν προστασία στα καρτέλ.

Απεργός Πείνας
Θεόδωρος Τενέζος
Εταιρεία IRON TENCO AE
email: tenezos@hotmail.com


Συνεχής τηλεοπτική κάλυψη της Απεργίας Πείνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: