Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

Παρέμβαση εισαγγελέα για δάσκαλο που προέτρεπε τους μαθητές να μιμηθούν την…Πετρούλα!!


Εισαγγελική παρέμβαση είχαμε μετά από καταγγελίες γονέων, ότι δάσκαλος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του μαθήματος του, προέτρεπε του μαθητές του να μιμηθούν την …. Πετρούλα!

Οι γονείς θεώρησαν ότι η συγεκριμένη προτροπή έβλαπτε παρά ωφελούσε τα παιδιά τους και ήταν και εκτός … διδακτικών προγραμμάτων, για αυτό και απευθύνθηκαν αρμοδίως, για να φτάσει η όλη υπόθεση στο γραφείο του Εισαγγελέα

Το μόνο που ελπίζουμε είναι ο δάσκαλος να μην ισχυριστεί, ότι έβαζε τα παιδιά σε “διαδικασία γνώσης της κοινωνίας” και άλλων τέτοιων συναφών…

Πηγή:newsblog
Διαβάστε επίσης για τον ανώμαλο δάσκαλο:
στο 4ο Δημοτικό Πεύκων Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής στην ευέλικτη ζώνη της 5ης Δημοτικού, έβαζε τα κοριτσάκια να παριστάνουν την Πετρούλα. "Κουνηθήτε έτσι, σκύψτε έτσι κ.ο.κ". Οι γονείς όταν το έμαθαν είπαν στα κορίτσια να μην ξανασηκωθούν.

Και ο αθεόφοβος τι έκανε?

Σήκωσε ένα αγόρι, του έβαλε περούκα, το έβαψε και συνέχισε το αρρωστημένο του βίτσιο. Οι γονείς κάναμε καταγγελία στην Πρωτοβάθμια για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για την αλήθεια των λόγων μου.

Παρακαλώ όταν το επιβεβαιώσετε αναρτήστε το γιατί αυτή η μάστιγα/αρρώστια κάπου πρέπει να σταματήσει.

Π.Β. Θεσσαλονίκη

Πηγή:taxalia


Επιβεβαιώθηκε .Έγινε θέμα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "ωραιοποιημένο" βέβαια που έλεγε ότι ο δάσκαλος εν ώρα μαθήματος έβαζε τα παιδιά να υποκρίνονται διάφορους τηλεαστέρες. Έλεος κύριε Παπαδάκη. Σας συμπαθούμε αλλά μην σας πιάνουν και...χάνο με τέτοια τερτίπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: