Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009

Αμετανόητο το Κ.Κ.Ε. - Κατεβάστε την εικόνα του Σολωμού


Αυτό μας λέει με λίγα λόγια το ιδεολογικό όργανο της Νεολαίας του ΚΚΕ, ο Οδηγητής,καθώς όπως μας παρουσιάζει τα λόγια που χρησιμοποιούνται κάτω από τις φωτογραφίες, εκφράζουν εθνικιστικές και ρατσιστικές απόψεις εναντίον του Τουρκικού Λαού (βλέπε εδώ)!

Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται αναρτημένες στο ΚΨΜ στο 503 ΤΠ/ΠΕΣ στη Λεπτή Ορεστιάδας… Ο αρθρογράφος ζητά να κατεβάσουν αυτές τις εικόνες μίσους και τα ιμπεριαλιστικά δίστιχα: "Εσύ στο κάμπο το βαθύ και γω στη Θράκη όλη! - Με δίψα η γη της θα σε πιη μα εγώ θα πλύνω την ντροπή και θα βρεθώ στην Πόλη!"

Φαίνεται πως το ΚΚΕ έχει μείνει αμετανόητο για τα δεκάδες παραπτώματα των προηγούμενων ηγεσιών του για θέματα όπως η εκστρατεία της Μικράς Ασίας, η Θράκη, το Μακεδονικό και το Βορειοηπειρωτικό, καθώς θεωρούν πως ήταν ιμπεριαλιστικοί και όχι απελευθερωτικοί πόλεμοι.

Όταν συνεργαζόταν με τους κομμουνιστές της Αλβανίας για την εξόντωσιν των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όταν ονόμασαν την Μικρασιατική εκστρατεία ως άδικο,αρπαχτικό πόλεμο και οτι επιδίωξαν την Μικρασιατική καταστροφή!!!Για το θέμα της Μακεδονίας, τα γεγονότα και οι προδοσίες του Κ.Κ.Ε. είναι γνωστές. Παρακάτω, παραθέτω αδιασειστη βιβλιογραφία από κομμουνιστικές πηγές για την απόδειξη των ανωτέρω.

Μήνυμα πρός τον διοικητή του 503 ΤΠ/ΠΕΣ στη Λεπτή Ορεστιάδας και τους αξιωματικούς του:

Μην διανοηθείτε να βγάλετε τις φωτογραφίες αυτές,όσο κι αν σας πιέσουν! Θα ρθούμε και θα της βάλουμε μόνοι μας!! Δεν πρόκειται να λογοδοτούμε σε μειοδότες και προδότες προηγούμενων ετών. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: