Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009

Τσιμουδιά για τον Διαμαντή!

Ο Διαμαντής Μαντζούνης, ο 21χρονος αστυνομικός, που πυροβόλησαν οι τρομοκράτες στα Εξάρχεια, έχει πάρει εξιτήριο εδώ και 15 ημέρες.

Πουθενά και κανείς δεν έδειξε το γεγονός.

Την ημέρα του εξιτηρίου του ακούσαμε μόνο μία δήλωσή του ηχογραφημένη στην οποία ευχαριστούσε τους συναδέλφους του που την επίμαχη μέρα της απόπειρας δολοφονίας του από τους στυγνούς εγκληματίες, τον άρπαξαν και τον πήγαν στο νοσοκομείο γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο, και όπως είπαν μετά οι γιατροί ήταν κρίσιμος παράγοντας για την επιβίωσή του.

Το μήνυμα αυτό του Διαμαντή το ακούσαμε από ένα και μόνο τηλεοπτικό κανάλι μες στα άγρια ξημερώματα πρωινής εκπομπής.

Από και μετά απόλυτη σιωπή.

Κανείς δεν βγήκε να διαδηλώσει για την παρ' ολίγο άδικη εκτέλεση ενός νέου εργαζομένου αστυνομικού. Επιλεκτικές ευαισθησίες από τους υποκριτές "ευαίσθητους" που όταν το θύμα δεν είναι αντικείμενο προς εκμετάλλευση στόχων τους το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Ο Διαμαντής ετοιμάζεται και πάλι να μπει στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί η θεραπεία του. Αν ακούσετε τίποτα από τα φερέφωνα στα μουγγοκάναλα - που έχουν από 7 Διαμαντήδες ο καθένας για να τους φυλάνε - φυρίξτε μας κλέφτικα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς ρε πουτάνες φασιστόκοτες, γιατί δε μιλάτε για τη χειροβομβίδα που θα σκότωνε τριάντα ανθρώπους;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή που έριξαν οι δικοί σου φασιστάνθρωποι όπως και στα Δεκεμβριανά; Δεν μασάμε, χρησιμοποιείτε τους λαθρομετανάστες για να κάνετε μπαχαλο την Αθήνα, δεν θα διστάσετε και να τους σκοτώσετε για να βρείτε άλλοθι να τα ξανακάψετε.Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες...

Ανώνυμος είπε...

1999


Νέα επίθεση Πάγκαλου κατά Γ. Παπανδρέου

Νέα επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Δημήτρη Τσοβόλα, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη» χαρακτήρισε τις θέσεις τού κ. Παπανδρέου «αμερικάνικα κι επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών», ενώ για τον κ. Τσοβόλα είπε ότι είναι «γραφικός» και «νούμερο στην πολιτική ζωή της χώρας».

Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού και δεν πρέπει να την υιοθετούμε και να την κάνουμε δική μας θέση. Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την Τουρκία και επειδή η Ελλάδα έχει διαφορές με την Τουρκία θα περάσει κι από τη χώρα μας προκειμένου να μετρήσει τις αντιδράσεις και το τι αντιστάσεις θα συναντήσει.


ΠΗΓΗ:


http://web.archive.org/web/20030708174907/http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/neafile.print_unique?e=A&f=16570&m=N05&aa=2

http://img23.imageshack.us/img23/1796/picture4o.png