Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ Ε; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΓΡΑΦΙΑ!!


Τον Παλαιοκώστα τον ξέρετε ε;

Τον κ. ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ που είχε απαχθεί απο τους Παλαιοκωσταίους μάλλον δεν τον θυμόσαστε. Το ίδιο δεν τον θυμούνται και οι Δημοσιογράφοι που συνέταξαν το σχετικό άρθρο που βλέπετε δίπλα. Έτσι αφού δεν τον θυμόντουσαν και κάποια φωτογραφία έπρεπε να βάλλουν, βρήκαν κάποιον πολίτη που το όνομά του άρχιζε απο "Χ" και τον... ανάρτησαν, χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση.


Έπεσαν όμως σε γνωστό πρόσωπο, τον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νύν πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Τώρα αν ξεπεράσει το σοκ ο κ. Χρυσανθακόπουλος και τους την χαρίσει δεν ξέρω. Αν όμως τους πλακώσει στίς αγωγές ποιός θα φταίει τότε; Ξέρω , ξέρω, τα BLOGS και οι BLOGERS!!

Σημειώνω δε ότι και ο κ. Χρυσανθακόπουλος είναι διαχειριστής blogg διαλόγου του:"metharros.gr" και μού φαίνεται ότι θα χυθεί πολλύ διαδικτυακό ... "αίμα"! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOGG:"ΘΕΜΑ on line" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!

"Στο προσκήνιο και πάλι η απαγωγή Χαϊτογλου από τους αδελφούς Παλαιοκώστα"

25 Φεβρουαρίου 2009, 19:09

της Βασιλικής Κόκκαλη

Και ενώ η δεύτερη θεαματική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού των Β. Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάι συνεχίζει να προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές, για τον επιχειρηματία κ. Αλέξανδρο Χαϊτογλου αναβιώνουν οι μνήμες από τα όσα έζησε στα χέρια των αδελφών Παλαιοκώστα το 1995, όταν τον είχαν απαγάγει ενώ πήγαινε στο εργοστάσιό του, στο 20ο χιλιόμετρο της οδού Ωραιοκάστρου – Θεσσαλονίκης......

Πηγή:skeftomasteellhnika

Δεν υπάρχουν σχόλια: