Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

Το Ανέκδοτο της Ημέρας - Τα Σκόπια αποκτούν… Στόλο!!!!


Μετά τα "Μακεδονοειδή" τα Σκόπια αποκτούν...στόλο χωρίς φυσικά να έχουν ουτε ένα λιμάνι.

Όσο και να προσπαθείς να πάρεις στα σοβαρά τους Σκοπιανούς, η ειδησεογραφία των Σκοπίων κάθε μέρα σε κάνει απο μόνη της να γελάς!! Σύμφωνα με Σκοπιανές πηγές (”Vest”), η εθνικιστική κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προσανατολίζεται να δημιουργήσει…στόλο!!

Τώρα να μου πείτε, πως μια χώρα χωρίς ούτε ένα λιμάνι για δείγμα, θα αποκτήσει στόλο, εγώ θα σας υπενθυμίσω πως μιλάμε για τα Σκόπια…την χώρα που στην TV τους ακόμα προβάλεται η τρομερή εκείνη διαφήμιση όπου ο Θεός μιλάει στα “Μακεδονοειδή”!!! Για την ιστορία, ο περίφημος Σκοπιανός Στόλος θα περιλαμβάνει για αρχή τον ασύλληπτο αριθμό των… 10 πλοίων και θα έχει σαν έδρα είτε το Δυράχχιο είτε την Κωνσταντινούπολη.

Οι παραπάνω επιδιώξεις των Σκοπιανών εντάσσονται στο ίδιο μήκος κύματος (και γέλιου!) με τις πρόσφατες δηλώσεις Μπερίσα, ο οποίος κάπου άφησε να εννοηθεί εκεί στο βάθος ότι έχει σχέδια για την Αλβανία να γίνει… Νατοϊκή Υπερδύναμη!!!

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/02/2009_268624

Quote:

«Ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ (σε λίγους μήνες η Αλβανία αναμένεται να γίνει μέλος της συμμαχίας) και ως στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ, η Αλβανία θα απαντήσει θετικά στο ζήτημα αυτό και η πράξη αυτή θα αποτελούσε τη συμβολή της χώρας μου στην παγκόσμια ασφάλεια», κατέληξε ο κ. Μπερίσα

By Giannis


Πηγή:history-of-macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: