Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!

Μαντέψτε ποιος έδινε συνέντευξη για την κατάληψη της Ακρόπολης...ποιος άλλος; ο γνωστός συμμορίτης και ύποπτος για τις δολοφονίες της Marfin Πέτρος Κωνσταντίνου.

Το υποκείμενο αυτό, το οποίο δεν έχει δουλέψει ούτε λεπτό στη ζωή του, και το οποίο ευθύνεται για την χειραγώγηση και καθοδήγηση εγκληματικών συμμοριών όπως ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θεώρησε ότι τα γεγονότα της Marfin ξεχάστηκαν και έσπευσε να δικαιολογήσει τις αρπαχτές που κάνει από διάφορους πολιτικούς του κυβερνώντος κόμματος. Και έτσι εθεάθη ανάμεσα στους καταληψίες της Ακρόπολης και στην συνέχεια να δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια. Και εδώ θα κάνουμε μερικά ρητορικά ερωτήματα:

1.Θα αξιοποιήσει ο εισαγγελέας τις πληροφορίες που του έχουν σταλεί για τον εγκληματία αυτόν;

2.Τι δουλειά έχει αυτό το άθυρμα έξω από γραφείο υπουργού να συνοδεύει αναρχικούς και αλλοδαπούς;

3.Πού δουλεύει ο "κύριος" Κωνσταντίνου; Πόσα ένσημα έχει κολλήσει; Ποια είναι η παραγωγή του στην ελληνική κοινωνία; Με τι χρήματα ζει; Θα υπάρξει "πόθεν έσχες" για τον αρχιμαφιόζο συμμορίτη Κωνσταντίνου, ο οποίος πρωτοστατεί σε κάθε παράνομη ενέργεια και είναι και ύποπτος για τις δολοφονίες της Μαρφίν;

4.Από πότε ένας τεμπέλης, άεργος, χαραμοφάης δικαιούται να ομιλεί για τα δικαιώματα των τιμίων εργαζομένων; Ποιος του επιτρέπει να μολύνει τους αγώνες των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων με την παρουσία του; γιατί είναι πασιφανές σε όλους ότι αυτό το υποκείμενο δεν είναι τίποτα άλλο από ένας επιδοτούμενος τεμπέλης.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Για όσους δεν ξέρετε τον Πέτρο Κωνσταντίνου πάρτε μία μικρή γεύση:ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!! ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σκουλίκι καλά κάνει αφού τού το επιτρέπουμε και κανείς δεν το πατάει στην κυριολεξία. Τι να τα κάνουμε τα videos; Τα βαρεθήκαμε κι αυτά. Αν περιμένεις από εισαγγελέα να διαβάσει το κείμενό σου, ή να δει τα videos και έτσι να επέλθει δικαιωσήνη πλανάσε πλάνη οικτράν.

Ανώνυμος είπε...

Α Ν Τ Α Ρ Σ Υ Α κουφαλες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 17 Μαίου 2011
Κύριοι,
Αφήστε τους να "διαδηλώσουν" να βγουν στο φως ή έστω στο σκοτάδι,
να γίνει εμφανές πόσοι είναι, τι δύναμη (αριθμητική) έχουν, τι σθένος έχουν, τι μέσα διαθέτουν,
με ποιούς "συνεργάζονται" για να οργανωθεί πιό αποτελεσματικά η άμυνά και τα σχέδια αντιμετώπισής τους.
Οι καιροί αλλάζουν.
Oι γηγενείς Έλληνες επαναδραστηριοποιούνται, ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά τους, η κατευθυνόμενη αλλοδαπολαγνεία ή ψευδο - "πολυπολιτισμική" κοινωνία, η απάτη της παγκοσμιοποίησης, η προσπάθεια αλλοτρίωσης και αποπροσανατολισμού, απέτυχε λόγω του θράσους των ίδιων των ευεργετηθέντων στη χώρα μας λαθρομεταναστών.
Πολυπολιτισμική κοινωνία δεν γίνεται μονομερώς, πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι φορείς πολιτισμού.
Οι δημεγέρτες και αντικοινωνικά δρώντες απομονώνονται και φυσικά, εφ΄ όσον και αφεντικά τους αποδυναμωθούν, αδρανοποιούνται.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός
Κάνουν πολύ καλά να εμφανίζονται.