Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Υποψιάζονται οτι έρχεται νέο γουδί! ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος βάζοντας το «αν» μπροστά από το αποτύχαμε και μάλλον θέλει να κερδίσει χρόνο και να σπρώξει την έκρηξη στο μέλλον.

Ο χρόνος όμως τέλειωσε και οι ώρες είναι ιστορικές. Η Ελλάδα -το νιώθει ακόμη και ο μέσος νυκοκύρης -ντεμεκ- αστός- σβήνει. Υπάρχει ένταση και πόλωση. Τα γνωστά τζάκια αλληλουποστηρίζονται, ο Εθνικός μας πλούτος ξεπουλιέται και σώζει την ΕΕ και τις παγκόσμιες τράπεζες.


Το ΔΝΤ ακυρώνει 2500 χιλιαδες χρόνια Ελλάδα και την ζωή μας όλη και- προσέξτε- ο Γιωργάκης βραβεύεται από την Ντόιτσε Μπάνκ.

Μας έκαναν να αισθανθούμε ένοχες για ότι ζήσαμε. Μα ή αλήθεια είναι ότι ως λαός ζήσαμε 30 χρόνια λιτότητας που χειροτέρευε διαρκώς. Και αλλά τόσα χρόνια λαμογιάς και σκανδαλών, χρόνια εξαθλίωσης αρχών, θεσμών, ονείρων, χρόνια άδικα γεμάτα αλισβερίσι και ξεπουλήματα, 30 χρόνια χωρίς κράτος χωρίς κάτι να πιαστούμε, που στο τέλος μας είπαν ότι το διαλύσαμε και όλας. Στο τέλος μας είπανε στα μούτρα οτι μαζι τα φάγαμε.

Μια σπίθα ίσως, μια αφορμή, μια λαμογιά, μια υποψία σκανδάλου, “κατι απο έξω” το οτιδοίποτε και όλα θα ελευθερωθούν. Τότε Απίστευτες δυνάμεις μίσους και εκδικησης θα βγουν στους δρόμους. Όλοι γνωρίζουν, τόσο αυτό το δεδομένο, όσο και ότι χρειάζεται ήδη ένα νέο μνημόνιο. Νέο μνημόνιο για την συντήρηση του παλιού και την ύπαρξη ελπίδας ότι το ισχύων καθεστώς δεν είναι το τέλος. Αυτό στα ψηλά.

Όλοι εδώ στα χαμηλά γνωρίζουν ότι αν ανοίξουν την πόρτα τους και βγουν στο δρόμο τώρα -αυτή την στιγμή- θα μπει αέρας στην ψυχή, νερό και φως θα πέσει παντού. Με μια μόνο κίνηση θα ξεβρομίσει ο τόπος.

Έτσι το έγκλημα της ΕΕ σε βάρος της Ελλάδας θα πληρωθεί αναλόγως και ο καθένας ότι έφαγε.

Τα εγκληματα των τζακιών σε βάρος της Ελλάδας θα πληρωθούν όλα. (Αυτοί έφαγαν τα πολλά)

Mα είναι ο νόμος που λέει: ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙΣ- ΝΕΜΕΣΙΣ κύριε μου. Νόμος συμπαντικός σκληρός, μα κανείς αθώος δεν πρέπει να φοβάται το Γουδί

Aνδρέα..

πηγή
thermopilai

Διαβάστε ακόμα:

101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ - ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ!

Γουδί θα υπάρξει;

ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ! ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_3_22/09/2010_415856


Σάββατο, 2 Oκτωβρίου 2010


Πίσω στο Ισλαμαμπάντ Πακιστανοί λαθρομετανάστες

AFP

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε χθες την αμφιλεγόμενη συμφωνία για την επαναπροώθηση στο Ισλαμαμπάντ όλων των Πακιστανών λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται σε κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η συμφωνία αφορά και όσους λαθρομετανάστες έκαναν αίτηση για παροχή ασύλου, αλλά απορρίφθηκε. Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Κομισιόν, η επαναπροώθηση θα γίνεται με έξοδα των κρατών-μελών, ενώ δεν θα περιλαμβάνει υπηκόους τρίτων κρατών. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, περίπου 13.000 Πακιστανοί λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εξ ου και η Ε.Ε. είχε ξεκινήσει πολυετείς και επίπονες διαπραγματεύσεις με το Ισλαμαμπάντ για την επαναπροώθησή τους, οι οποίες διήρκεσαν οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, οι ενστάσεις παραμένουν. Η συμφωνία εγκρίθηκε με ψήφους 382 «υπέρ», 250 «κατά» και 23 αποχές, καθώς η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι της Ευρωβουλής υποστηρίζουν ότι η επαναπροώθηση μεταναστών σε μια χώρα που δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη της Γενεύης για τα Δικαιώματα των Προσφύγων δεν παρέχει εχέγγυα για την ασφάλεια των επαναπατρισθέντων ατόμων. Επίσης, πολλοί ευρωβουλευτές χαρακτήρισαν ατυχή τη χρονική συγκυρία υπογραφής της συμφωνίας, λίγες μόνον εβδομάδες μετά την ανθρωπιστική καταστροφή που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο Πακιστάν.

«Δεν μπορούμε να προπαγανδίζουμε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και ταυτόχρονα να τα ξεπουλάμε στο εσωτερικό της Ευρώπης, στον βωμό της δικής μας ασφάλειας», δήλωσε η Ιταλίδα ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων, Σόνια Αλφάνο. Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ, απάντησε ότι υπάρχει συγκεκριμένος όρος μέσα στη συμφωνία που υποχρεώνει τα κράτη-μέλη «να την εφαρμόζουν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται οι υποχρεώσεις τους, οι οποίες απορρέουν από το διεθνές δίκαιο». Με άλλα λόγια, η επαναπροώθηση δεν θα γίνεται όταν υπάρχουν υπόνοιες πως ο λαθρομετανάστης θα πέσει θύμα διώξεων στην πατρίδα του. Οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν να πιέζουν το Ισλαμαμπάντ για την υπογραφή της συνθήκης της Γενεύης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΤΙ ΥΒΡΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΥΦΛΩΣΗ(ΑΤΙ) ΜΕΤΑ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΑΘΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΑΣ.