Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!

Κοντεύει κοντά ένας χρόνος απο την στιγμή ,που μια παρέα φιλων,άσχετων με την πολιτική,με αγάπη για την πατρίδα, αποφασίσαμε να ανοίξουμε αυτές τις ομάδες, ομάδες αυτόοργάνωσης και επικοινωνίας.Μάθαμε και μαθαίνουμε πολλά...και αγωνιούμε.

Αρχικά πιστεύαμε οτι αυτήν την αγωνία την μοιραζόμασταν και με όλους αυτους που επί 10ετίες τώρα είναι στην πατριωτική πιάτσα ...και διαλλαλούν το εμπορευμά τους.....Επιτρέψτε μας να χρησιμοποιούμε τον ορο εμπόρευμα και πιάτσα, διότι εδώ και πολύ καιρό...συνειδητοποιούμε την έννοια "μαγαζάκι" στην πολιτική.....

"ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ"

"ΟΧΙ ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ...ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ,ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΨΥΧΟΙ"

"ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.....ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ....ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Δίπλα στο παρεμπόριο της μαφίας....υπάρχει το παρεμπόριο της πολιτικής το οποίο εμπορεύεται ζώα...εμάς, και ιδεολογίες......Μέρος του στημένου συστήματος και τα άκρα ,και από τις δύο μεριές.....διακύβευμα????πάλι τα ανθρώπινα ζώα.......σε πρώτη φάση,διότι στην συνέχεια είναι το γένος που πρέπει να λείψει,και η γη του, το οικοσύστημα, στο οποίο η καρέτα καρέτα , μπορεί να ζει αμπαστάρδευτη, αλλά δεν υπάρχει και η ίδια οικολόγικη ευαισθησία

για τον Έλληνα.....που πρέπει να μπασταρδευτεί....να εξαφανιστεί.

Πατριωτικός θόρυβος παντού.....χρόνια τωρα βλέπαμε να χάνονται οι ευκαιρίες για την ανάσταση του γένους,μια προς μια......την ώρα που γκρεμίζονταν τείχη....εδώ, με την ιδεολογία του μαγαζακίου....σηκώνονταν....

Σέχτες, κόμματα και κομματίδια με την σίγουρη μέθοδο επικράτησης.

Εκκλησιαστικές οργανώσεις και παλαιοημερολογίτες ,που θα κατέβαζαν τα 2.000.000 πιστούς στο σύνταγμα,ενάντια στο λάθρονομοσχέδιο και που δεν κατεβάσαν,ούτε 50 παπάδες.....παρά μόνο μερικούς χαφιέδες της ΕΥΠ.

Και έρχεται η ώρα της κρίσης....η πρώτη στιγμή της αποκάλυψης ήταν το λαθρονομοσχέδιο, ένας νόμος ξεκάθαρη προδοσία, φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα της νέας τάξης...και με την σιωπηλή στήριξη και του ΛΑΟΣ και της ΝΔ.

Μα αφού το καταψήφισαν θα πει κάποιος, ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ......έπρεπε να το κάνουν για να μας μαντρώσουν..... Εώς την ψήφιση,έκαναν οτι μπορούσαν για να κόψουν κάθε αυθόρμητη εκδήλωση του κόσμου.....κάθε ακαπέλωτη φωνή.....και όποια δεν μπορούσαν να την κόψουν ,αυτόματα την ονόμαζαν προιόν ,του ενός η του άλλου μαγαζιού......ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, όσοι συγκεντρώθηκαν εκείνη την νύχτα εξω από την βούλη..... και όσοι δεν ήταν χρυσαυγίτες ήταν με τον ΧΑΤΖΑΡΑ....έναν πρώην ΠΑΣΟΚΟ,που για αυτό "δεν πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη."

.μέσα σε ολούς αύτους και οι γνώστοι μαιντανοί,που έσπευσαν να μην χάσουν κανέναν αναγνώστη.....

Οι "ακραίοι"...έπαιξαν τον ρόλο τους......οι κοινοβουλευτικοί?????και αυτοί

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ....ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΑΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΑΠΕΛΩΤΑ.

Και καλά μαζί μας, τα γκράντε κοινοβουλευτικά κομματα......αλλά ούτε ένας βουλευτής τους δεν είπε την λέξη προδοσία.....ούτε κινητοποίησε ο αρχηγός τους ,τον κομματικό μηχανισμό για να κατεβάσει τον κόσμο στο σύνταγμα,την ώρα και την στιγμη,που εβάλετο αυτή η ίδια η ουσία του εθνικού μας κράτους ....της υπόστασης μας ως ανθρώπων,που ανήκουν σε μια συλλογικότητα.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ........Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ......κατέθεσε πρόταση ,μαζί με άλλους 50 βουλευτές ,για να ψηφίζουν οι έποικοι κανίβαλλοι εισβολείς......και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ απολογείτο σε έναν προδότη τον Πάγκαλο
, για την κακή συμπεριφορά όσων ελλήνων συγκεντρωθηκαν εξω απο την Βουλη ,εκείνη την νύχτα του λαθρονομοσχεδίου.

ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η ιστορία όμως,δεν γράφεται συμφωνα με τον προγραμματισμό κάποιων........αλλά την γράφουν με τις πρωτοβουλίες τους άνθρωποι ,που στην συγκεκριμένη περίπτωση ,βαρέθηκαν τον κομφορμισμό του κάθε μικρομάγαζου και επαγγελματία πατριώτη.

Ετσι ξαφνικά όλοι οι προηγούμενοι ,αντιμετωπίζουν πλέον το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν οτι φωνάζαν ....και διαμαρτύρονταν για το λαθρονομοσχέδιο ....μόνο για τον θόρυβο, και το μάντρωμα μας, χωρίς στην ουσία να επιδιώκουν την ακύρωσή του.

Κάποιοι....ανώνυμοι δικηγόροι,που δεν είναι "40 χρόνια,πρώτοι στον αγώνα εναντίον όλων", που δεν κατάγονται απο τους ....Μπενάκηδες,ούτε έχουν γράψει βιβλία προκαλώντας την οργήν των σιωνιστών......που δεν έχουν παίξει ξύλο στο δρόμο.......που δεν έχουν καμμία πολιτική γεύση, που δεν διατηρούν παραλληλα με το δικηγορικό γραφείο, και βουλεύτικο γραφείο...που χτυπάν το σύστημα σκληρά και πισώπλατα και χωρίς καυχησιολογίες.....

Που είναι οι ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ και οι ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ????που είναι οι δικηγόροι της ΝΔ,που καταψήφισε το λαθρονομοσχέδιο????άπαντες απόντες????ΜΑ ΟΧΙ.....την ημέρα ,που το θέμα για την συνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου φτάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.....όλοι αυτοί,παρέα με τα μικρομάγαζα της "εθνικής πρωτοπορίας" καλούν τον κόσμο να παει οχι έξω απο το ΣΤΕ....ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ.......όλοι μαζί οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι.....ενάντια σε μια πράξη που ουσιαστικά θα χτυπούσε μια και καλή το θηρίο της νέας τάξης.....

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΣΤΗΜΕΝΟΙ,Η, ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ.

Γεγονός είναι ένα.....ότι κάποιοι τους πήραμε είδηση....και καταλάβαμε ότι δεν τους έχουμε ανάγκη. Απο όλα αυτά θα ξεπηδήσει κάτι καινούργιο....

Είμαστε σίγουροι ότι από τις εκλογές δεν θα προκύψει κανένα αποτέλεσμα που να ωφελεί την πατρίδα.....κάποιοι ελλαδέμποροι, διαφημιστές εκδότες και μαγαζάτορες,θα κερδίσουν κάτι μέχρι τις επόμενες εκλογές....η και τους επόμενους ...."ολυμπιακούς"(ξέρουν αυτοί).......

Οι "αντίπαλοι" είναι στημένοι......Είναι ενδείκτικο αυτό που συμβαίνει στην ΑΘΗΝΑ

....Ο Κακλαμάνης.....του παρεμπορίου και της στήριξης των ομοφυλόφιλων...στηρίζεται από τον Καρατζαφέρη.....που στηρίζει και το μνημόνιο.....αλλά και από τον Σαμαρά ....που δήθεν δέν το στηρίζει (το μνημόνιο)......

Άλλοι δύο πατριωτικοί σχηματισμοί κατεβαίνουν, ο ένας με τόσο ακραίες θέσεις ,που η μεσαία τάξη ήδη τον έχει περιθωριοποιήσει,παρά τις κραύγες του, και ο άλλος με τέτοια ανύπαρκτη οικονομική στήριξη, που θα είναι θαύμα ,αν τυπώσει ψηφοδέλτια....

Για μια ακόμη φορα ,ο πατριωτισμός, δεν θα έχει κανέναν που να είναι σε θέση να τον εκπροσωπήσει.....και οι πατριώτες ,απογοητευμένοι θα αποσυρθούν στις γωνίες των προδοτικών μεγαλοκομμάτων.

Όμως......η προσφυγή στο ΣΤΕ,ανοίγει έναν δρόμο αντίστασης και πάλης.....ο πατριωτικός αγώνας ,απενοχοποιείται απο την ταυτότητα της επιλογής ακραίων ομάδων,και υιοθετείται απο την μεσαία ταξη, με τρόπους δράσης ,που φέρνουν στο προσκήνιο την Εθνική ταυτότητα που διέπει αυτό το ίδιο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Είμαστε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,όποιος κινείται σε τροχιά διαφορετική απο αυτήν την παραδοχή είναι προδοτης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

1.Τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων,που μας υποτίμησαν,και έτσι αυτοαποκαλύφθηκαν

2.Τους μαγαζάτορες των μικρομάγαζων,που κατρακύλησαν και έδειξαν το πως συνεργάζονται με την νέα τάξη για να μαντρώσουν όσους αυτόνομα αντιστέκονται

3.Εσάς όλους , για την δυσπιστία που δείχνετε με την αδιαφορία σας σε όλους τους προηγουμενους

4.Τους δικηγορους που έφεραν το θέμα του λαθρονομοσχεδίου στο ΣΤΕ

ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Η ΜΑΣΩΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ

ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..

oxipsifo

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΜΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


Ισοκράτης λοιπoν απλως διαπιστώνει:
“η πόλις μας (δηλαδή αι αθηναι, η Ελλας Ελλάδος κατα τον Θυκυδίδη), τόσον εχει αφήσει πίσω της (“απολέλοιπε”, “εξεπέρασε”) ως προς την φρόνησιν τους αλλους ανθρώπους, ωστε οι μαθηται αύτης εγιναν διδάσκαλοι αλλων και το ονομα των Ελλήνων πεποίηκε ( = Εδημιούργησε την πεποιημένην, πλαστην εντύπωσιν) δοκειν ειναι ( =να φαίνεται οτι ειναι –δίχως ομως να ειναι) χαρακτηριστικον οχι πια του γένους αλλα της διανοίας και να αποκαλουνται Ελληνες (δεν τους αποκαλουμε εμεις) μαλλον οι μετέχοντες τής ημετέρας εκπαιδεύσεως παρα (οι μετέχοντες) της κοινης φύσεως ( =γεννήσεως, καταγωγης).Λίγο αργότερα ο Ηρόδοτος με αναφορά στα γεγονότα τον 480-479 π.Χ. παίρνει αφορμή για να διατυπώσει τα βασικά γνωρίσματα της εθνότητας (Ιστορίαι, VII. 144):
«ομαιμον, ομόγλωττον, ιδρύματα κοινά, ηθεα ομότροπα».ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .
ΑΡΑ ΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΕΛΕΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΟΚΟΥΚΟΥΕ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ .


HEIL GAP

Ανώνυμος είπε...

Μα και εγώ στη μεσαία τάξη ανήκω. Λυπάμαι που στις δημοτικές δεν θα μπορέσω, αλλά στις κανονικές όποτε γίνουν θα ψηφίσω για πρώτη φορά Χρυσή Αυγή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που μπορεί να μας βγάλει από το τέλμα που μας έριξαν τα λαμόγια.
... και βέβαια ζητώ να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες. Να υπάρχουν μόνο ελεγχόμενοι και πάντα ανάλογα με τις εποχιακές ανάγκες της αγοράς. Όταν πάψει η ανάγκη να φεύγουν. Βαρέθηκα να σκέφτομαι μη χαρακτηριστώ φασίστας ή ρατσιστής.
Φασίστες είναι τα λαμόγια και οι κλέφτες.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

Γράφω ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση για ένα μόνο λόγο. Για να σας πω ότι είμαι μαζί σας, δεν είσαστε μόνοι σε αυτό το ταξίδι.
Υπάρχουν πολλοί γύρω μου που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.


Όπως μαζί ήμασταν στον Γέρο του Μωριά, στη Βουλή, στον Αγ. Παντελεήμονα κ.α.
Σε συγκεντρώσεις όπου όλοι μας, άσχετα από πολιτική τοποθέτηση, μπήκαμε κάτω από την γαλανόλευκη και ξεκινήσαμε το ταξίδι...

Όσο ζείτε, ελπίζω !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΛΙΓΟΙ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ

ΑΠΟ ΕΒΡΟ

Ανώνυμος είπε...

"Για μια ακόμη φορα ,ο πατριωτισμός, δεν θα έχει κανέναν που να είναι σε θέση να τον εκπροσωπήσει.....και οι πατριώτες ,απογοητευμένοι θα αποσυρθούν στις γωνίες των προδοτικών μεγαλοκομμάτων."
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;