Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ

Ανέσυρα από το αρχείο μου μια είδηση από απόκομμα εφημερίδας γραμμένης πριν από αρκετά χρόνια.

Θα θυμάστε την επιχείρηση των Ισραηλινών για την απελευθέρωση των ομήρων συμπατριωτών τους από το Έντεμπε της Ουγκάντα. Θα σας θυμίσω πως στην επιχείρηση εκείνη εκτός των στρατιωτών, είχαν λάβει μέρος ψυχολόγοι γνωρίζοντες την γλώσσα του κράτους που θα επιχειρούσαν, με ειδικότητες (άκουσον – άκουσον ) όπως: ειδικός στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, ειδικός στην δημιουργία σύγχυσης κ.λ.π. Αυτοί οι άνθρωποι εκλήθησαν να δράσουν σε χρόνο μηδέν, και σε εχθρικό περιβάλλον και τα κατάφεραν. Για την ιστορία σας θυμίζω πως έχει γυριστεί και ταινία με τίτλο «ΕΝΤΕΜΠΕ».

Αν σκεφθούμε τώρα ότι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μας καλοτάϊσαν, μας έκαναν τεμπέληδες (μέσω του πακτωλού χρημάτων των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία πήραν αμέσως πίσω από τις αγορές ειδών πολυτελείας που κάναμε από το εξωτερικό), και μας αποψίλωσαν από κάθε παραγωγική βιομηχανική, βιοτεχνική ή γεωργική επιχείρηση, θα καταλάβατε ότι ο Έλληνας ραχάτεψε, έχασε το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της φυλής την καχυποψία του, και έγινε αμέσως εύκολη βορά στα κοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το παράδειγμα της επιχείρησης των Ισραηλινών το ανέφερα για να καταλάβετε πως υπάρχουν έτοιμα σχέδια και υπηρεσίες που δίδουν λύσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Φαντασθείτε τώρα την άνεση με την οποία λειτουργούν τέτοιου είδους υπηρεσίες σε ένα κράτος το οποίο είναι κυριολεκτικά διαλυμένο όπως η Ελλάδα, γιατί ο Έλληνας χόρτασε και, χορτάτος πλέον άρχισε να αμπελοφιλοσοφεί και να αποδέχεται «προοδευτικές» ιδέες που κάτω από διαφορετικές συνθήκες όχι απλά θα απέρριπτε αλλά και θα πολεμούσε.

Μέσα όμως σ’ αυτήν την ομίχλη πιστέψτε με υπάρχει κάτι εντυπωσιακά αισιόδοξο. Οι σχεδιαστές της Νέας Εποχής σαφώς προετοίμασαν την «ειρηνική» άλωση της Ελλάδος μέσα από την αυτοδιάλυσή της. Και το πέτυχαν. Το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας. Αυτό όμως στο οποίο έπεσαν έξω ήταν ο χρόνος στον οποίο θα επιτύγχαναν τον στόχο τους. Ποτέ δεν φαντάσθηκαν ότι αυτό θα γινόταν τόσο γρήγορα. Έτσι την στιγμή αυτή, την τόσο κρίσιμη για ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, υπάρχουν εν ζωή παλαιότερες γενιές οι οποίες βλέπουν με ευκρίνεια αυτό που συμβαίνει, συγκρίνουν το παρόν με το παρελθόν και αρχίζουν να ανακτούν την καχυποψία τους και την αγωνιστικότητά τους. Αυτές οι γενιές μεταφέρουν πλέον φωναχτά τις απόψεις στις νέες γενιές μέσα στην οικογένεια ως παππούδες ή γονείς αλλά και όπου βρεθούν με αποτέλεσμα οι νεότεροι να αντιλαμβάνονται πλέον πως κάτι τρέχει. Όλο αυτό το σκηνικό μοιάζει να δημιουργεί ταχύτατα μια δύναμη ανάσχεσης και αυτό πιστεύω πως το έχουν αντιληφθεί οι δωσίλογοι πολιτικοί και οι κάθε λογής και προέλευσης σύμβουλοί τους και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Διότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος άνετων από άποψη χρόνου χειρισμών και πολύ φοβάμαι πως η αντίδραση θα είναι βίαιη. Αν προχωρήσουν πάντως βιαίως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσουν οι Έλληνες γιατί παιδιά μην ξεχνάτε ότι: παίζουμε στην έδρα μας και επί πλέον ο Θεός μας δεν μας εγκατέλειψε ποτέ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΕΦ. ΒΑΡΛΑΓΚΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιθέσεις αλλοδαπών κατά ιερέων!!!!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στο Θήβα press αναφέρουν ότι ομάδες αλλοδαπών επιτίθενται σε ιερείς έξω απο τις εκκλησίες!


Τι συμβαίνει; Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρώτο περιστατικό να συμβαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και μάλιστα χθες το απόγευμα.

Την στιγμή λοιπόν που ο ιερέας και ένας λαϊκός έβγαιναν απο τον ναό, ομάδα πιθανόν Πακιστανών τους περικύκλωσε απειλητικά και άρχισε να φτύνει αυτούς και την εκκλησία. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την μαρτυρία που έχουμε, την στιγμή που χτυπούσαν οι καμπάνες για τον Εσπερινό, μια ομάδα αλλοδαπών, συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο, όπως δηλαδή και στο προηγούμενο περιστατικό. "Νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε! Η κατάσταση είναι απερίγραπτη.

Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου έχει μετατραπεί σε χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών που ενοχλούν τους περαστικούς, πίνουν και ασεβούν σε έναν Ιερό χώρο" μας ανέφερε πριν απο λίγο τηλεφωνικά κάτοικος της πειοχής και διερώτηθηκε: "Δεν σας κάνει εντύπωση που τα παιδιά στο παρελθόν έπαιζαν στην πλατεία του Αϊ Γιώργη και σήμερα έχουν κλειστεί στα σπίτια τους;"


Πραγματικά είναι δυο περιστατικά που θα πρέπει να μας προβληματίσουν αλλά και να κάνουν όσους "κυβερνούν" αυτόν τον τόπο να πάρουν δραστικά μέτρα, εναντίον όσων διαταρράσουν την ησυχία μας και εκμεταλεύονται το γεγονός ότι "οι Έλληνες είναι καλός λαός".

Ή κάποιος φίλος αναγνώστης μας έίπε ότι "κάποιοι αλλοδαποί θέλουν να φύγουμε εμείς απο την χώρα μας"

Η Ελλάδα είναι φιλόξενος τόπος αλλά δεν έχει δεχθεί ποτέ στην ιστορία να καταπατηθούν τα ιδανικά της! Αυτό ας το έχουν στο νου τους όσοι προκαλούν!


http://thiva-press.blogspot.com
/2010/09/blog-post_8785.html

Ανώνυμος είπε...

παίζουμε στην έδρα μας και επί πλέον ο Θεός μας δεν μας εγκατέλειψε ποτέ.

ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

Αριστείδης είπε...

Ελπιδοφόρο.
Απλός αλλά σκεπτόμενος συμπατριώτης μας, γράφει επωνύμως και με την ανάλυσή του βάζει τα γυαλιά στους επαγγελματίες αναλυτές της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Άψογο! Με εμψύχωσες για τα επόμενα 100 χρόνια να κυνηγώ προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΡΕΣΝΙΕΦ.ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ, Η ΒΟΥΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ,ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ;

leorvb είπε...

Φίλε Ηρακλή,

Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρεις, αλλά το Θεό τι θε και τον ανακατεύεις στα παθλήματά μας; Οι πρόγονοί μας έλεγαν "Συν Αθηνά και χείρα κίνει". Εκεί είναι η ουσία! Να κουνάμε τα χέρια μας και να καρπαζώνουμε όλους αυτούς τους τουρκόσπορους, που επιζητούν να αλλοώσουν την εθνική μας ταυτότητα.

Κώστας Γ. Αρβανίτης

Υ.Γ. Μου επιτρέπει να αναδημοσιεύσω την ανάρησή σου στο ιστολόγιό μου oramatsistis-df.blogspot.com?