Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής

Αθήνα 09.10.2010

Αγαπητοί συμπολίτες,


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων. Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).

Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ.

Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.

Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας.

Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή.

Γέλασαν με τον τρόμο μου.

Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών.

Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα.

Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.

Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.

Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.

Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.

Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.

Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει).

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ

Υ.Γ. Επιθυμούμε και προτείνουμε να γίνουν από μέρους σας οι κάτωθι ενέργειες:

1. Έλεγχος όλων των κτιρίων & διαμερισμάτων που στεγάζουν παράνομους μετανάστες και απέλαση αυτών.

2. 24ωρη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής (διάλυση άτυπων συγκεντρώσεων μεταναστών στις πλατείες και περιφρούρηση αυτών, πάταξη της πορνείας, πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών).

3. Φωταγώγηση όλων των δρόμων και των πλατειών της περιοχής.

4. Ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων ή μεσιτών που ενοικιάζουν διαμερίσματα και καταστήματα σε παράνομους μετανάστες.

e-parembasis

18 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ,ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.ΚΑΜΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. ΨΗΦΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.ΜΗΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Η ΕΠΑΡΧΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλη μου μην περιμενεις απο κανεναν πολιτικο η μελος του συστηματος να ενδιαφερθει για τα προβληματα τα δικα σου η οποιουδηποτε αλλου.ειμαστε μονοι μας στος ελεος αυτων που με τη ψηφο μας καναμε αρχηγους τους λαου μας.η κατασταση ειναι πραγματικα ασχημη σε ολες σχεδον τις περιοχες και υπαρχουν προβληματα σε ολους του τομεις.δεν υπαρχει η θεληση για τον λογο του οτι αυτος ειναι ο στοχος καποιων που κινουν τα νηματα.μιλα για την πατριδα.θα σε πουν πατριωτη(λες και ειναι κατι κακο)μιλα για λαθρομεταναστες.θα σε πουν ρατσιστη και θα σου θεσουν ερωτηματα και λογους για αυτους που πινανε που ταξιδευουν χιλιομετρα χωρις φαι και αλλα τετοια.μιλα για ριζηκη αλαγη του συνταγματος και θα σε πουνε ονειροπολο.μιλα και πες να δικαστουν ολοι οι πολιτικο που υπαρχει υποψια για παρανομια η για του τεραστιους μισθους που περνου οι πολιτικοι μας(τα μπουμπουκια μας)και θα πεσουν πανω σου να σε φανε ακομα και καποιοι που με το ζορι τα βγαζουν περα.τι ο πολιτικος θα περνει τα ιδια με τον αγροτη?ειναι παραλογο.πες μου ποιος εχει αναγκη ποιον.ο ενας χρειαζεται τον αλλον αλλα ετσι θα ζουσαν ολοι ισα.γι αυτο δεν προκειται να φτιαξουν ουτε τα πατησια ουτε η ομονια ουτε προκειται να σωθει η χωρα μας και ο λαος της.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ???????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ 28 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 14.ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100% ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΚΑΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΑ.ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΕΔΩ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή, για να τελειώσουμε με αυτούς σε μιά εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

prepei na dosete megali simasia se ola ayta pou egrapse ayti i kyria giati otan kegete to spiti tou geitona tha erthei kai sto diko sas mas ftanei i ftohia pou ehei stin ellada tha taizoume kai ton kathe vromiari pou den xerei kai aytos apo pou einai exo oloi apo tin ellada

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕς ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙ... ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΦΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕς ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

APO TO MYALOYDAKI TOY TELEYTAIOY DEN PERASE KAN APO TO MYALO TI MPOREI NA ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο Χ,Ψ, ''ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ '' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕς ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ,Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΕΚΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑ,ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.....ΠΗΡΕΣ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Η ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΡΕ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΣΠΙΘΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΣΑΜΠΑ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς... Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 40... ΙΣΑ ΡΕ ΠΙΑ,ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

kai o sημιτης εκανε terastioys dromoys eξυπνουλα ?!στα δικα μας χωρια δεν προσκυναμε τη χουντα σαν εσενα.επιχειρηματα τησ παπαριας.Τα εκαναν για να κερδισουν τον κοσμο.ΕΔΩ εκανε δρομουσ καλους και ο ΧΟΤΖΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΒΛΙΟ.Ελεος το επιπεδο.Θα με ακυρωσει το αφεντικο,γιατι δεν δεχεστε αντιλογο.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ,ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ...ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.-ΜΑΝΩΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Όσο κι αν μιλάμε για τα βάσανα μας , αυτά δεν λύνονται.
Ξυπνήστε οργανωθείτε οπλιστείτε .. δεν υπάρχει πολιτεία αν δεν υπάρχει το άτομο.
Κλείστε τα αυτιά κλείστε τα μάτια και διεκδικήστε την ελευθερία που σας ανήκει.
Μην μιλάτε πια , Δράστε επιτέλους !

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο πατέρας σας,μιλούσε για την αστυνομία πόλεων πιθανόν να κυβερνούσε ο Παπαδόπουλος.Πράγματι ωραίες εποχές.Δεν της έζησα αλλά,από ότι ακούω απο γηραιότερους, στον τόπο υπήρχε ανάπτυξη,μηδέν εγκληματικότητα και μπορούσες να βγείς με την οικογένειά σου να φας σε μια ταβέρνα ή να δείς μια ταινία σε κινηματογράφο.Τώρα δεν μπορούμε.Τότε δεν τους άρεσε.Ούτε τώρα τους αρέσει.Τι ακριβώς θέλουν?Γιατί εγώ θέλω συνταγματάρχες πάλι.

ΞΕΝΟΣ είπε...

Συγγνώμη αλλά θεωρώ πως κάποιος έχει μπερδευτεί λιγάκι και συγκρίνει ανόμοια πράγματα...
Αγαπητέ/η, οι Έλληνες μετανάστες σε όποια χώρα κι αν πήγαν σεβάστηκαν και τίμησαν το ψωμί που έφαγαν, συνέπλευσαν με τους νόμους, κανόνες, ήθη και έθιμα της χώρας που τους φιλοξενούσε, εργάστηκαν και προόδευσαν. Ουδέποτε απανθρωποποιήθηκαν! Αυτά εδώ τα "ατυχήσαντα" "ταλαιπωρημένα" υπανανθρωπάρια -απορίας άξιον το που βρήκαν 3000 ευρώ :p- τι σχέση έχουν με τους προαναφερθέντες; Πώς ακριβώς έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους στην χώρα και τους ανθρώπους της που αρχικά τους καλοδέχτηκαν; Βιάζοντας; Κλέβοντας; Σκοτώνοντας;

Μόνο όταν σου σκοτώσουν ή βιάσουν την αδελφή, την κόρη, την μάνα, τη γυναίκα, ίσως και εσένα τον ίδιο/α, (όπως κάποια "αλλοδαπά" τέρατα έκαναν σε νεαρά κορίτσια σε σχολικό συγκρότημα) ίσως τότε αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και γίνεις "φασιστικότερος" των "φασιστών"...

Και κλείνω με την περιβόητη φράση..."η υπερβολική δημοκρατία έφερε την αναρχία".
Κ. Τσάτσος

και Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ... για τους άλλους απλά λυπάμαι!

Ανώνυμος είπε...

"Κρεμάστε τους ανάποδα
να δουν το ψεμμ' αλήθεια"

(Τάκης Μιχόπουλος)

Το ανωτέρω ασφαλώς δεν αφορά στους μετανάστες, αλλά σ' αυτούς που επέτρεψαν, ή ίσως επεδίωξαν κιόλας, να γίνει η χώρα σε τέτοια χάλια.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τα σχόλια και με λύπη βλέπω ότι σας διαφεύγει το πιο σημαντικό..η ουσία...Δε χρειάζεται ούτε μίσος, ούτε βία, απλά ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Με κάθε κόστος, με κάθε θυσία αν χρειαστεί. Στην εποχή των καμερών και των δορυφόρων δεν υπάρχει το "δεν ξέρουμε που πήγαν οι δράστες". Ψαξε και βρες τους, γι'αυτό πληρώνεσαι, αν δε μπορείς, στο σπίτι σου, τέλος, δε μας κάνεις. Μη ζητάτε βία, ζητήστε το νόμο. Αν δεν ακούσει κανείς, εγώ πρώτος θα σας βοηθήσω να τον εφαρμόσουμε.

Ανώνυμος είπε...

θα σας πω μια ιστορια που μου ειπε ενας Γεωργιανος πριν μερικα χρονια(καπου 10).
Στην Γεωργια επι εποχης Κουμμουνισμου η Ρωσσοι ειχαν φερει Μαυρους απο Αφρικανικες χωρες για να σπουδασσουν εκει(στην Γεωργια και δεν γνωριζω αν οχι και σε ολη την τοτε ΕΣΣΔ).Οι Μαυροι λοιπον νομιζανε οτι μπορουν να κανουν εκει οτι θελουν χωρις να τους πειραζει κανενας,πειραζαν τις γυναικες τις περιοχης και οχι μονο τις ελευθερες αλλα και παντρεμενες που εκαναν την βολτα τους με τους αντρες τους και τα παιδια τους,τα πειραγματα δεν ηταν μονο χυδαιολογα λεξεις οπως ελα να σε γα... κ.α. αλλα και χουφτοματα μεσα στην μεση του δρομου,και χωρια οτι σημειωθηκαν και καποιοι βιαζμοι.Ο Γεωργιανος μου ειπε οτι πρωτα το αναφεραν στην αστυνομια αλλα η αστυνομια δεν εκανε τιποτα,μετα μου ειπε οτι τους προειδοποιησανε να σταματησουν,αλλα αυτοι δεν περνανε απο λογια,ετσι μετα απο μερικους μηνες αρχισαν να βρισκουν νεκρους μαυρους στα ποταμια και στα χωραφια,και μετα απο λιγο καιρο τους μαζεψε το κρατος και τους εστειλε πισω απο εκει που τους εφεραν.Σας μεταφερω την ιστορια οπως μου την ειπε ο συγκεκριμενος.Τα συμπερασματα δικα σας.

katoikos_athinas@hotmail.gr είπε...

Προώθησα με email το κείμενο σου-έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,δεν ξέρω αν ποτέ θα το διαβάσει ή αν θα φτάσει σε αυτόν,αλλά με προσπάθειες και επιμονή θα αλλάξουμε την Ελλάδα μας!

Ανώνυμος είπε...

η μονη λυση πλεον ειναι να τους κανονισουμε μονοι μας.δυστυχως ομως δεν γινεται.

ισως να εκαναν περιφρουριση της γειτονιας οι ιδιοι οι κατοικοι?
και αν περασει ενα αμαξι με καλασνικοφ και φαει 10-20 ελληνες?
ποιος το ρισκαρει?

θα παμε στον ταφο δηλαδη ή φυλακη για την προασπιση της ελευθεριας και της περιουσιας μας?
ημαρτον που ζουμε πλεον .φυλακισμενοι στην χωρα μας.

οξω ολοι ρε οι αλλοδαποι,στα τσακιδια.