Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ

Απάντηση στο Σχόλιο 3 ΟΚΤ, 2010 12:56 στο


Αν και θεωρώ την αντιπαράθεση μεταξύ Ελλήνων χωρίς νόημα, οφείλω μία απάντηση, αν και η HELLENIC REVENGE με κάλυψε στο μεγαλύτερο ποσοστό. Και επιμένω: ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!

Είναι αδύνατον να νοιώσεις το χτυποκάρδι της επιβίωσης του Ελληνικού έθνους αν δεν έχεις βγει από μήτρα Ελληνική και δεν έχεις διδαχτεί από 5 χρονών τα ιστορικά σημεία που δημιούργησαν το Ελληνικό Έθνος.

Παράλληλα με τις διδαχές αυτές όλοι μας μάθαμε και για τον ΞΈΝΙΟ ΔΊΑ και την απόλυτη υποχρέωση να δέχεσαι κάτω από την οικογενειακή σου εστία τον ξένο, τον διαβάτη, τον περαστικό.

Μάθαμε όμως επίσης να κτυπάμε σκληρά και ανελέητα εκείνον που καταχράται της φιλοξενίας αυτής και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αρχαία εντολή, προσπαθώντας να μας καταστρέψει από μέσα.

Αυτό κάνουν σήμερα οι ανεξέλεγκτοι λαθροεγκληματίες που με τόση «αγάπη» έβαλαν ανάμεσά μας οι ανεγκέφαλοι που μας κυβερνούν διαχρονικά.

Το Ελληνικό πνεύμα όπου και αν ταξίδεψε φώτισε τους τόπους που περιήλθε. Η μεγάλη ρωμαική ισχύς γοητεύτηκε από το Ελληνικό πνεύμα και το παραδέχτηκε καταγράφοντάς το ιστορικά.

Ποτέ ο Έλληνας δεν επιδίωξε την όποια «δόξα» άρειας φυλής. Αντίθετα!!! Παρά το άγριο στρίμωγμα και τον περιορισμό της Επικράτειας του που του τον επέβαλλαν, προσπάθησε να επιβιώσει και να ζήσει ήρεμα και ειρηνικά στη γωνιά αυτή της Ευρώπης.

Και δεν διεκδίκησε ποτέ τίποτα από όσα έχασε και δικαιωματικά του ανήκουν!! Ανέχθηκε ξεριζωμούς (Πόλη 1958) - προπηλακισμούς ( Β.Ήπειρος συνεχώς) και απειλές.

Σήμερα προκαλείται η ίδια του η υπόσταση από παντού. Από Βορρά και από Ανατολή. Και σείς μου μιλάτε για άρειες φυλές και ελληνοποιήσεις και άλλες τέτοιες αριστεροκουλτουριάρικες αρλούμπες.

Εμένα κύριε απειλείται η χώρα μου αποδεδειγμένα!! Δεν φιλοδοξώ να επεκταθώ στα πέρατα της οικουμένης ούτε καν της Ευρώπης ή των Βαλκανίων. Μου φτάνει που το πνεύμα των προγόνων μου έχει κατακυριεύσει την οικουμένη.

Αφήστε όμως ήσυχο να ζήσω σε αυτή τη γωνιά που μου ορίσατε χωρίς να με ρωτήσετε. Γιατί πέρα από τον Ξένιο Δία υπάρχει και το ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ: ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.

Όσο για την σύγκριση των πάσης φύσεως εγκληματιών που δολοφονούν απροκάλυπτα και με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνώντων, με αυτούς που απροκάλυπτα επίσης, πάλεψαν και πέθαναν για να μου παραδώσουν μία χώρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ είναι τουλάχιστον ατυχής και προβοκατόρικη.

Όσοι για τους βρώμικους - υποταγμένους - προδότες - δοσίλογους έλληνες, υπάρχει και μία Θεά στο Αρχαίο Ελληνικό πάνθεον. Η ΝΕΜΕΣΙΣ!! Είναι ο μηχανισμός αποβολής τέτοιων μισανθρώπων που εφαρμόστηκε πολλάκις στην διάρκεια της Ελληνικής Ιστορίας!

Αφήστε λοιπόν τις..αβρές προσεγγίσεις με την συνασπισμαίικη φιλοσοφία!! Η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα κινδυνεύει όπως ποτέ στο παρελθόν.

Θέλετε να πολεμήσετε για να μην αφανιστεί? Κάντε το!! Όπως ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, το Βυζάντιο, το 1821, το 1940!!

Και αφήστε την ψυχοπονιά για τους καημένους του «οικονομικούς μετανάστες».

Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!!

Υ.Γ. Η ανωνυμία μου γράφοντας στο BLOG δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί αλλά είναι επιβεβλημένη.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου είχε πει μία σωστή κουβέντα στον Χαρδαβέλλα:

"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Ελληνόψυχος, όμως, γίνεσαι, δεν γεννιέσαι".

Οι Εφιάλτης και Πήλιος Γούσης ήσαν εκ γενετής Έλληνες. Ο λόρδος Βύρων, όπως και όλοι οι φιλέλληνες, δεν είχε σταγόνα αίματος ελληνικού.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι Έλληνας γινιέσαι, όπως και Γερμανός, Τούρκος, ή Γάλλος. Αλλά αυτό, όπως αποδεικνύουν τα παραπάνω, λίγη σημασία έχει. Και ο Δημητράς Έλληνας είναι!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τη ΝΕΜΕΣΗ υπήρξε και η Σπαρτιατική ΚΡΥΠΤΕΙΑ, που μετά συνεχή έρευνα 10 ετών εντόπισε και εκτέλεσε τον Εφιάλτη.
Έχουν γνώση οι φύλακες. Η ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ για τους πεμπτοφαλαγγίτες κοντοζυγώνει.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΜΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


Ισοκράτης λοιπoν απλως διαπιστώνει:
“η πόλις μας (δηλαδή αι αθηναι, η Ελλας Ελλάδος κατα τον Θυκυδίδη), τόσον εχει αφήσει πίσω της (“απολέλοιπε”, “εξεπέρασε”) ως προς την φρόνησιν τους αλλους ανθρώπους, ωστε οι μαθηται αύτης εγιναν διδάσκαλοι αλλων και το ονομα των Ελλήνων πεποίηκε ( = Εδημιούργησε την πεποιημένην, πλαστην εντύπωσιν) δοκειν ειναι ( =να φαίνεται οτι ειναι –δίχως ομως να ειναι) χαρακτηριστικον οχι πια του γένους αλλα της διανοίας και να αποκαλουνται Ελληνες (δεν τους αποκαλουμε εμεις) μαλλον οι μετέχοντες τής ημετέρας εκπαιδεύσεως παρα (οι μετέχοντες) της κοινης φύσεως ( =γεννήσεως, καταγωγης).Λίγο αργότερα ο Ηρόδοτος με αναφορά στα γεγονότα τον 480-479 π.Χ. παίρνει αφορμή για να διατυπώσει τα βασικά γνωρίσματα της εθνότητας (Ιστορίαι, VII. 144):
«ομαιμον, ομόγλωττον, ιδρύματα κοινά, ηθεα ομότροπα».ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .
ΑΡΑ ΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΕΛΕΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΟΚΟΥΚΟΥΕ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ .


HEIL GAP

Ανώνυμος είπε...

NIΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

οξωωωω ολοι οι βρωμιαρηδες απο την χωρα μας που ηρθαν και καταπατησαν αυτα τα αγια χωματα που εχουν χυσει το αιμα τους οι προγονοι μας οξωωω ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το αν γεννιέσαι έλληνας ή γίνεσαι σας αναφέρω, ως βορειοηπειρώτης, το εξής γεγονός από την περίοδο της κομουνιστικής Αλβανίας. Ένα νεαρό παλικάρι από την περιοχή Βούρκου Αγ. Σαράντα (το όνομα του οποίου μου διαφεύγει - Κώστας το μικρό του), θέλοντας να δραπετεύσει από την κόλαση του κομουνισμού στην ελεύθερη Πατρίδα έπεσε πάνω σε συνοριοφύλακες του αλβανικού κομουνιστικού στρατού. Περνά σε δίκη. Εκτός τον άλλων του προσάπτουν την κατηγορία του "φιλέλληνα" (Στην Αλβανία ακόμη και σήμερα είναι μη επίσημη κατηγορία). Και αυτό το παλικάρι αναφωνεί "Όχι κύριοι, δεν είμαι φιλέλληνας, είμαι έλληνας!". Έτσι περίμενε την εκτέλεση με την κραυγή "Ζήτω η Ελλάδα!"

Ανώνυμος είπε...

Νιμοζω οτι αυτο το κειμενο χαιρει αποδοχης απο παρα πολλους ελληνες.αγωνιστες ή οχι.
ο σκοπος ειναι να ακουμε τετοια κειμενα καθε μερα και απο ολους.
να αφυπνησθουμε και να δρασουμε.
δεν υπαρχει αλλη λυση.