Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"Σου επιτρέπουμε να βιοπορίζεσαι ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ συγκεκριμένη στάνη που τα πρόβατα εναλλάσσονται πυκνά συχνά για τους "γνωστούς" - σε εμάς πλέον - λόγους, ενίοτε και πέραν αυτής, αλλά όσο μεταφράζεις την αδιαφορία μας σε υποχωρητικότητα τότε να προσέχεις την γκλίτσα σου.

Η στάση μας έχει υπερβεί τα όρια της ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Αλλά όποιος υπερβαίνει τα όρια ΑΝΟΧΗΣ του άλλου υπόκειται και τις συνέπειες. Και που να τρέχεις να αλλάζεις επάγγελμα...όντας ανεπάγγελτος. Η υπομονή μας δεν συνεπάγεται την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ σου. Τα μέχρι τούδε φιάσκα ΣΟΥ τα προσπεράσαμε και κάναμε τα παπιά... προς κοινής ομόνοιας του χώρου, να πουλήσεις κι εσύ την πραμάτεια σου που έπρεπε να αυξηθεί...δύσκολοι καιροί βλέπεις για τυχοδιώκτες που δεν γνωρίζουν άλλον βιοπορισμό πέραν της πώλησης στημένου πατριωτισμού...

Αν όμως η ανοχή κι η αδιαφορία μας μεταφράζεται ως αποθράσυνση δική σου τότε θα βάλουμε τα πράγματα επί τάπητος....ξεκινώντας από το πρόσφατο φιάσκο "υπερπατριωτισμού" στηριγμένο σε γερές "πλάτες"...να συνεχίσουμε "Κότζα Αναστά" ή να στα τυλίξουμε γι αργότερα;

Μάζεψε τα τσιράκια σου λοιπόν εφόσον όχι μόνο δεν σε ενοχλούμε αλλά και σε απαξιώνουμε πλήρως και τράβα αλλού να πετάξεις τις απειλές και τη λάσπη σου προτού γυρίσει original στον δικαιούχο της. Και εμείς μιλάμε ΔΗΜΟΣΙΑ όχι ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ όπως εσύ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ. Κι έχουμε να πούμε όσα δεν φαντάζεσαι, με ντοκουμέντα ΠΑΝΤΑ.

'Αραξε λοιπόν στα χαμηλού βεληνεκούζ κυβικά σου, εξαπάτησε κανέναν αδαή αν προλαβαίνεις γιατί τα ψωμιά σου στο "χώρο" είναι λίγα. Και δεν είμαστε εμείς που θα σε ξεμπροστιάσουμε - κοντός ψαλμός αλληλούηα - εκτός κι αν παρατριφτείς στη γκλίτσα που όσο σε αγνοεί τόσο εσύ την πιλατεύεις.

Μεγαλόψυχοι είμαστε, Μαλάκες, όπως ίσως νόμισες, όχι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
6972571421
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

redhawk είπε...

Αν θέλαμε να το αναφέρουμε δημοσίως θα το είχαμε κάνει ήδη κ. Σπυρόπουλε. Το μήνυμα το έλαβε αυτός που του το απευθύναμε.

Καμία σχέση με εσάς αν πήγε το μυαλό σας. Σας διαβεβαιώνουμε.

Φιλικά

Ιστολόγιο
Hellenicrevenge