Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανάγκασαν τους πιλότους της Π.Α. να "γιορτάσουν" τουρκικές εθνικές επετείους!

Mία καινοφανή κατάσταση εξελίχθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν οι πιλοτοι της Π.Α. κλήθηκαν να "συμμετάσχουν" σε τουρκική εθνική εορτή, αφήνοντας ακάλυπτα επιχειρησιακά τα νησιά του Α.Αιγαίου!

Γενικά, το κλίμα απόλυτης δυσαρέσκειας που εξακολουθεί να επικρατεί στις τάξεις των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, τόσο σε ότι αφορά τον τρόπο που η «λευκή» απεργία αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση και την επικοινωνιακή «γραμμή» που έδωσε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να στραφούν κατά των πιλότων, επιβαρύνεται αφόρητα από τις εθνικά σκανδαλώδεις εντολές που δίνονται να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη μεταξύ 6 και 10 μιλίων!

Την περασμένη Παρασκευή 23 Απριλίου, δεν επιτράπηκε στους πιλότους των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών να επιχειρήσουν ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, λόγω εορτής στην Τουρκία!

Αφήνοντας επιχειρησιακά εντελώς ακάλυπτο ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα!

Ποια ήταν αυτή η εορτή ή καλύτερα οι εορτές, γιατί ήταν δύο, της Τουρκίας;

Η ίδρυση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης από τον Κεμάλ Ατατούρκ που καθιερώθηκε στις 23 Αυγούστου του 1921, όταν τα ελληνικά στρατεύματα έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για την διατήρηση των εστιών των Ελλήνων στην Μικρά Ασία!

Στον εορτασμό αυτής της εορτής κλήθηκαν να «συμμετάσχουν» οι Έλληνες πιλότοι με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών!

Η δεύτερη εορτή ήταν η «γιορτή του παιδιού» (Cocuk Bayrami) η οποία είναι αφιερωμένη «στο μέλλον του τουρκικού Έθνους»!

Όπως αναφέρουν στο defencenet.gr πιλότοι της Π.Α. «Δεν είμαστε διατειθειμένοι να δεχθούμε την απεμπόληση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Θα παραιτηθούμε αφού δεν μπορούμε να προβούμε σε παραβίαση των εντολών, αλλά δεν θα αφήσουμε τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν στο ελληνικό Αιγαίο».

Ήδη έχουν γράψει τις παραιτήσεις τους τουλάχιστον δώδεκα αξιωματικοί πιλότοι και προτίθενται να τις καταθέσουν τις επόμενες ημέρες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΝ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΤΑΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

george είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ....
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.... ΟΥΠΣ... ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΗΦΙΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

AYTOI ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΙΚΟΙ