Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΤΟΥΡΚΙΚA ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑTA ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Το τουρκικό εθνικιστικό παραλήρημα στη Θράκη και η ανυπαρξία του τοπικού πολιτικού κόσμου

Το αποκαλυπτικό βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα, θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί και ως μια μικρή επιτομή της άθλιας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Θράκη τα τελευταία χρόνια.


Τουρκικές φιέστες, κεμαλικές γιορτές, προκλητικές δηλώσεις, υπονομευτικές κινήσεις και φανατικές διακηρύξεις της «εθνικής τουρκικής ταυτότητας» διαμορφώνουν ένα κλίμα, που μόνο ως νοσηρό αποκύημα επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να θυμίζει…Ελλάδα.

Και όμως, για μας εδώ, στην…ελληνική Θράκη, αποτελεί μια απολύτως απτή, καθημερινή πραγματικότητα.

Και απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα βεβαίως του τοπικού πολιτικού κόσμου αρκείται απλώς να…στρουθοκαμηλίζει συστηματικά, να υποκρίνεται πεισματικά ότι δεν βλέπει το πρόβλημα και γενικά να επιδεικνύει μια απίστευτη συμπεριφορά, που προφανώς οφείλεται σ’ ένα θλιβερό κράμα γελοίας ψηφοτσομπάνικης νοοτροπίας, ευρύτερης πολιτικής ανεπάρκειας, αλλά φυσικά και φοβίας (ενώπιον της κυριαρχούσας εθνομηδενιστικής ιδεοληψίας) μήπως και τους αποκαλέσει κάποιος «ακραίους», αν αποτολμήσουν να πράξουν (ή έστω να πουν) απλώς τα…αυτονόητα.

Δείτε λοιπόν παρακάτω κάποια πολύ χαρακτηριστικά (και απολύτως εξοργιστικά) στιγμιότυπα όλης αυτής της κατάστασης.

Εμείς φυσικά θα επανέλθουμε και με άλλο – επίσης εξαιρετικά αποκαλυπτικό – οπτικοακουστικό υλικό στο εγγύς μέλλον…ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: