Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Η χώρα μας οδηγήθηκε στις θανατηφόρες αγκάλες του ΔΝΤ και ο πρωθυπουργός επέλεξε το Καστελόριζο για να κάνει την ανακοίνωση του λες και μας προορίζει για τουριστικό ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Αλλά το ταξίδι για το οποίο οδηγούν το λαό μας είναι μάλλον τα ξερονήσια.

Άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου. Αυτοί που έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.
Οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας πρέπει να πληρώσουν και όχι ο λαός, ο οποίος θα πρέπει να ξεσηκωθεί για να περιφρουρήσει την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία πέραν από τα κόμματα του συστήματος (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ).

Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του.
Έρχονται μέρες εξέγερσης και αγώνα. Το σάπιο σύστημα καταρρέει και όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στη διάλυση πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. Πάψτε να τους πιστεύετε και να τους ακούτε. Είναι οι εχθροί σας. Κατέστρεψαν τη χώρα μας και οδήγησαν τη νεολαία και το λαό μας στην υποδούλωση. Παρέδωσαν τα πάντα στα ξένα και ντόπια αρπακτικά.

Οι υπηρέτες αυτού τα σαθρού οικοδομήματος είναι γνωστοί. Τους βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Οι θεσμοί τους έχουν αποσαθρωθεί.

Όσοι λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και ρήμαξαν τον δημόσιο κορβανά ήρθε η ώρα να πληρώσουν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αντιδράσουν με δυναμισμό.

Όλοι μας θα έχουμε διερωτηθεί πως πλούτισαν ξαφνικά κάποιοι γνωστοί μας που βρίσκονταν σε διευθυντικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού. Όλοι διερωτηθήκαμε γιατί πολλοί αιρετοί οικοδόμησαν τις πολυτελείς σπιταρόνες τους μετά την εκλογή τους. Ήταν επιχειρηματίες αυτοί οι άνθρωποι; Τί πουλούσαν και πλούτισαν;

Αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα έθρεψε πολλούς χαραμοφάηδες. Δημιούργησε τους εξαγορασμένους ψηφοφόρους με τους κομματικούς στρατούς και έμπασε όλα τα κομματόσκυλα στο δημόσιο με μοναδικό προσόν την κομματική ταυτότητα. Με τις μαϊμού συντάξεις προς τους "δικούς μας" αποσάθρωσαν τα ταμεία.

Με την ληστοκρατία και το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999, όπου οδήγησαν τους πολίτες ως πρόβατα προς σφαγήν και τους άρπαξαν όλες τους τις οικονομίες.
Δημιούργησαν στρατιές ανέργων. Εκτίναξαν την εγκληματικότητα στα ύψη. Τα ναρκωτικά θερίζουν και οι έμποροι ναρκωτικών που δολοφονούν τη νεολαία μας κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις πολυτελείς λιμουζίνες τους και διαμένουν στα πλουσιόσπιτα τους.

Έμπασαν στη χώρα τις ορδές των λαθρομεταναστών και πέταξαν τους Έλληνες στην ανεργία, για να χτυπήσουν τα μεροκάματα, ώστε να πλουτίζουν ολίγοι κεφαλαιοκράτες σε βάρος του λαού μας.

Ρήμαξαν τα διάφορα πακέτα της ευρωπαϊκής ένωσης και τα προγράμματα επιδοτήσεων τα χρησιμοποίησαν για να τρώνε τα λεφτά αυτοί με τις οικογένειες τους.

Και έρχονται τώρα να μας εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Για όσα αυτοί είναι υπόλογοι και πρέπει να τιμωρηθούν, προσπαθούν τώρα να ρίξουν για άλλη μια φορά την ευθύνη και το μπαλάκι στους πολίτες.

Ας αντιδράσουμε δυναμικά! Πάψτε να τους ανέχεστε πια! Οδήγησαν την Ελλάδα στο απόσπασμα και υπό ξένη κατοχή. Οργανωθείτε μαζικά και ξεκινήστε τη νέα λαϊκή αντίσταση!

Λεύτεροι

Δεν υπάρχουν σχόλια: