Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

“ ΠΑΖΑΡΙ” το Πανεπιστήμιο Αθηνών!!! ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

κλικ στις εικόνες

Εικόνες ντρόπης και απόλυτης ξεφτίλας έξω από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Ο χώρος εχει καταληφθεί απο λαθρομετανάστες οι οποίοι πουλάνε την παράνομη πραμάτεια τους.

Ο χώρος του πνεύματος,της φιλοσοφίας,και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών ,έχει γίνει χώρος ελεύθερης διακίνησης λαθραίων προϊόντων απο εκατοντάδες λαθρομετανάστες μικροπωλητές.

Η εικόνα που βγαίνει πρός τα έξω απο τους τουρίστες είναι επιζήμια για την χώρα μας,σκεφτήτε τι θα λένε στις χώρες τους βλέποντας αυτό το αίσχος που κυριαρχεί εμπρός σε ένα ιστορικό συγκρότημα κτιρίων οπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δυστυχώς μπροστά σε αυτό το έγκλημα το Κράτος, η Αστυνομία ,και ο Δήμος Αθηναίων ειναι απών,το παράνομο λαθρεμπόριο έχει την ανοχή τους.

Η ζημιά που υφίστανται τα καταστήματα του κέντρου των Αθηνών ειναι τεράστια,η κρίση και το λαθρεμπόριο τα έχει γονατίσει, με αποτέλεσμα πολλά να κλείνουν και οι υπάλληλοι να μένουν άνεργοι εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ο κος Παπανδρέου μας μιλά για πάταξη της φοροδιαφυγής,αλλά για τα χρήματα που χάνει το ελληνικό κράτος απο το παράνομο λαθρεμπόριο δέν λέει τίποτα.

Και μέσα σε όλα αυτά, η Αθήνα έχει καταντήσει μια τριτοκοσμική πρωτεύουσα.

ellgrothia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI AMEΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΙΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ...ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ!!
"Millions of migrants have arrived in Greece, Italy and Spain over the past decade. To avoid serious social problems, those countries need to do a better job of making them feel welcome"

ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ..ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

"For 16-year-old Fatma, who goes by the Greek name Stephania, and Marie, 14, both born in Athens,"

ΟΙ ΔΕ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ .."ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ!

" "The law is completely racist," says Sankoh, who moved to Greece 23 years ago"

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΗΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ...ΨΥΧΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ !!!!

ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,

ΕΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!
" But one look at Sankoh's apartment building shows the changes that have taken place since the 1990s. Ten years ago, most of the residents were Greek. Today, the names on the intercom buttons are Bangladeshi, Bulgarian and Ugandan."

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΩΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!!
"During the first half of 2009, almost a quarter of all European arrests of illegal immigrants took place in Greece — more than any other single country and twice that of Italy."

ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!
"The climate in Athens is just getting worse and worse," says Alexia Vassiliou, a lawyer with the Greek Council for Refugees. "We've got to do something to relieve some of the pressure that's building up."

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

http://www.time.com/time/
specials/packages/article/0,28804,
1964957_1964954_1964953,00.html

Άννα είπε...

Μα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται... Απλώνουν την πραμάτεια τους επί του πεζοδρομίου της Πανεπιστημίου, και από τις δύο πλευρές με συνέπεια να απομένει ελάχιστος ελεύθερος χώρος, μία πολύ στενή λωρίδα στο ενδιάμεσο για να κινηθούμε εμείς οι πεζοί. Στη στενή αυτή λωρίδα προσπαθούμε να κινηθούμε ταυτόχρονα και όσοι "ανεβαίνουμε" και όσοι "κατεβαίνουμε", με συνέπεια να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός, οπωσδήποτε με κίνδυνο ατυχημάτων. Ένας πεζός να πέσει πχ, θα γίνει ντόμινο, θα πέσουν όλοι πάνω του... Για να μη μιλήσω για το άλλο: Όταν βλέπουν την αστυνομία, μαζεύουν το σεντόνι με την πραμάτεια τους με μία πολύ γρήγορη κίνηση, το βάζουν στον ώμο και αρχίζουν να τρέχουν. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να σας χτυπήσει όλος αυτός ο μπόγος στο κεφάλι αν για κακή σας τύχη είστε δίπλα τους όταν κάνει την εμφάνισή της η αστυνομία; Το έχω δει να συμβαίνει...