Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πρόστιμο για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ οδηγεί τον κυνηγό σε αυτοκτονία

26-4-2010
΄Ενας θηροφύλακας σε ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή στην σιβηρική Ουντμουρτία αυτοκτόνησε γιατί δεν κατάφερε να πληρώσει το πρόστιμο που του επέβαλε το δικαστήριο για τη δολοφονία αρκούδας -προστατευόμενο είδος-στο δάσος taiga.
Ο θηροφύλακας Anatoly Kushhkov πυροβόλησε το προστατευόμενο ζώο τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον κυνηγό σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και 11.000 δολάρια πρόστιμο για τη λαθροθηρία, σύμφωνα με το LifeNews.
Με μισθό περίπου 140 δολάρια και χωρίς άλλες οικονομίες ο Anatoly δεν μπορούσε να πληρώσει το πρόστιμο. Αφού προσπάθησε μάταια να δανειστεί χρήματα από κάποιο φίλο η μόνη λύση ήταν να πουλήσει το πατρικό του σπίτι, αλλά, δεν μπορούσε να ζήσει με τη ιδέα ότι η σύζυγος και οι δυο γιοί του θα πεταχτούν στο δρόμο.
Στο τέλος κάλεσε τη γυναίκα του Μαρίνα, της είπε ότι θα ήταν καλύτερα για όλους αν ήταν νεκρός, είπε στη σοκαρισμένη γυναίκα του αντίο, απενεργοποίησε το τηλέφωνο του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με την κυνηγετική του καραμπίνα
Desperate gamekeeper takes his life after killing bear
Published 26 April, 2010
A gamekeeper in Siberian Udmurtia has committed suicide after he failed to pay a fine for killing a bear in the taiga.
Anatoly Kushhkov shot the protected animal in December last year. the court sentenced the hunter to a suspended term and an $11,000 fine for poaching, reports LifeNews tabloid.
Finally, he called Marina and said it would be better for everyone if he were dead. He told the shocked woman goodbye, turned off the phone and shot himself in the head with his hunting rifle.
πηγή http://rt.com/Top_News/2010-04-26/gamekeeper-suicide-killing-bear.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: