Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν ... "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο" ΛΑΠΑΔΩΝ!


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΣΟΚ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ STATE DEPARTMENT!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ!


Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο», σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να ... κάνει οικονομία! Στο «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι «Καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας».

Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα. Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο» είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.

defencenet

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαλαρωστε λιγο......η λεξη λαπαδες δεν ταιριαζει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!! Ζ Η Τ Ω ΟΙ ΠΟΛΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.....ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ......ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η λεξη λαπαδες οπως και πολλες αλλες...ταιριαζουν!οποιος εχει υπηρετησει μπορει να κρινει

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Η ΟΧΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΛΕΞΗ ΛΑΠΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.