Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η Ελληνική Προσφυγή στο ΔΝΤ - Δηλώσεις των Υπευθύνων..

Γ.Παπανδρεου

Αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό στήριξης

«Ο μηχανισμός αυτός είναι αποτέλεσμα μιας απόφασης της ΕΕ, δεύτερο είναι αποτέλεσμα ευρωπαϊκής βούλησης, δηλαδή κατά βάση ευρωπαϊκός, και τρίτο περιλαμβάνει τη συμμετοχή του ΔΝΤ κατά ένα μικρό μέρος.»( 19/04/2010)

Σχόλιο: Κάλιο αργά παρά ποτέ..Κε Παπανδρέου, έστω από το Καστελόριζο


«Δεν ζητάμε οικονομική βοήθεια από κανέναν»

Θέλουμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, γι' αυτό δεν ζητάμε οικονομική βοήθεια, με τις προσπάθειες και τις θυσίες όλων μας ξέρουμε ότι θα καταφέρουμε, αρκεί η χώρα μας να δανείζεται με λογικούς όρους, τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με θέμα τη φορολογική μεταρρύθμιση.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «υπ' αυτούς τους όρους, η χώρα μας δεν ζητά και δεν θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από κανένα, ούτε από τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ούτε από το ΔΝΤ που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας». ( 18/03 2010)

Σχόλιο: Τα ψέματα τελείωσαν .Ζητάμε δανεικά κε Παπανδρέου.


Γ. Παπακωνσταντίνου

Η εμπλοκή του ΔΝΤ «δεν συνεπάγεται και νέα μέτρα», λέει ο Γ.Παπακωνσταντίνου

«Μεγάλη νίκη της Ελλάδας» χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, επισημαίνοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να μην χρειαστεί ποτέ να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός.

Ο μηχανισμός αποτελεί, σύμφωνα με τον υπουργό, το «γεμάτο πιστόλι πάνω στο τραπέζι απέναντι σε όσους επιχειρούν να ανεβάσουν το κόστος δανεισμού»

Σχόλιο: Άδειο και άσφαιρο το πιστόλι κε Υπουργέ. Τουλάχιστον σοβαρέψου λίγο και πάψε τα χάχανα λες σου καθαρίζουν αυγά.


***
Όμως:

Μολονότι η Ελλάδα επισήμως και ασθμαίνουσα προσέφυγε στο ΔΝΤ προκειμένου αποφευχθεί η καταστροφή και το κλείσιμο των τραπεζών ελλείψει ρευστότητος, οι Έλληνες Πολιτικοί κυβερνώντες και μη εξακολουθούν να παραμένουν ανεύθυνοι, να κοροϊδεύουν να παραπλανούν και να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.

Υποκρίνονται ότι τα 320 δις δημοσίου χρέους προσήλθαν εκ παρθενογενέσεως και όχι από συγκεκριμένες πολιτικές χαριστικές, σπατάλης, διαφθοράς και καρκινικής γιγαντώσεως της Λερναίας Ύδρας του Δημοσίου τέρατος, από Εθνάρχου Σοσιαλμανίας Καραμανλή Α΄ , Σοσιαλησταρχίας ΠΑΣΟΚ των Επιστημόνων του ψεύδους και της Άπατης, εως Ψοφοδεούς Καραμανλή του Β΄.

Αρνούνται να παραδεχθούν ότι η Επίσημη Προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ ήτο αναγκαστικό επακόλουθο και επίχειρο της τραγικής ανευθυνότητος των. Ότι η παρουσία και η συμμέτοχη του ΔΝΤ στην οικονομική και θεσμική διακυβέρνησι της χώρας μετά από 36 χρόνια μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας αποδεικνύει την αποτυχία τους. Την υποδούλωσι τους στο λεγόμενο πολιτικό κόστος ,την γελοιότητα τους προ ενός κομματικού συνδικαλισμού καλοθρεμμένων τεμπελχανάδων. Την φοβία τους να έλθουν σε ιδεολογική και νόμιμη σύγκρουσι με τα έκνομα κόμματα της αριστεράς Σταλινικής και ροζ πουά..Την δειλία τους να προβούν σε στοιχειώδεις διαρθρωτικές αλλαγές στην Οικονομία στο Ασφαλιστικό, στην Απαιδεία των Νεοελλήνων.

Την υποκρισία τους περί δήθεν φυλακίσεως ή παραδειγματικής τιμωρίας των λωποδυτών συναδέλφων τους (όσων,..) εφ όσον με το άρθρο 86 του συντάγματος όπως ανεμορφώθη με την συνταγματική αναθεώρησι του 2001 ουσιαστικώς βουλευτές μας και υπουργοί έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο. Τουλάχιστον μέχρι την επομένη συνταγματική αναθεώρησι..

Έτσι αντί να ομολογήσουν οι κληρονόμοι της εξουσίας..

Ότι: «ευτυχώς επτωχεύσαμε και το ΔΝΤ θα μας επιβάλλει αυτά που εμείς οι οκνοί, οι ανίκανοι, οι δειλοί οι φαφλατάδες δεν μπορέσαμε να πράξουμε γιατί σε κολακεύαμε Ελληνικέ Λαε. Γιατί σας εξαπατούσαμε και σας μάθαμε να ζείτε με δανεικά και να σας διορίζουμε εσάς και τα παιδιά σας για να βαράτε μύγες στην Ολυμπιακή τον ΟΣΕ τους Δήμους αρκεί να μας ψηφίζετε και εμείς να καλοπερνούμε στα μέσα και τα έξω..

Και ότι «Δεν είναι οι κερδοσκόποι και οι κακοί συνωμότες που έχουν σταματήσει τον δανεισμό μας και προκαλούν την άνοδο των επιτοκίων. Αλλά πολύ απλά Συνέλληνες οι διεθνείς αγορές έχουν παύσει να δανείζουν την αφερέγγυο και αναξιόπιστη δυστυχώς δυστυχέστατα Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως, διότι κανείς δεν δέχεται να αγοράσει τα ελληνικά κρατικά ομόλογα...»

Eκείνοι παλιμπαιδίζουν..

Όμως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται και ο χρόνος αυτός παρήλθε ανεπιστρέπτι. Σήμερα οι πολιτικοί μας δεν έχουν το δικαίωμα να παριστάνουν εαυτούς και αλλήλους καλούς και κακό ΄΄μπαμπούλα΄΄ το ΔΝΤ που θα πάρει κεφαλια ή θα μας καταστρέψει ενώ εκείνοι οι «καλοί » προσπαθούν να μας σώσουν. Αφού πέσαμε «στο δίχτυ ασφαλείας» που οι ίδιοι ζητήσαμε και συμφωνήσαμε.

Μια άλλη αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί ευθεως και απεριφρασραστως στον Ελληνικό Λαό είναι ότι οι καθημερινές απεργίες που υποκινούνται από τον χειρότερο εχθρό της Ελλάδος το αντεθνικό και προδοτικό διαχρονικός ΚΚΕ , αυξάνουν και επιταχύνουν εκθετικά την καταστροφή μας. Ενώ ταυτοχρόνως δεν προσφέρουν τίποτα. Ειναι καιρός να τεθεί επί τάπητος το πώς αποφασίζονται οι απεργίες, Το ποίοι εν τέλει ψηφίζουν εν σχέσει προς το σύνολο των εργαζομένων, κι αν είναι ποτέ δυνατόν στην σφαίρα της οιασδήποτε λογικής, ένα κόμμα που συγκεντρώνει μετά βίας μονοψήφιο ποσοστό σε καθολική ψηφοφορία να φαίνεται το επικυρίαρχο σε όλες τις εργατικές ενώσεις σε όλα τα σωματεία. ..Και με την βία των στρατευμένων μολυβένιων κομμουνιστών υπάλληλων του .Να κλείνη λιμάνια, να απαγορεύει τον απόπλου των πλοίων, Να σταματά τα τραίνα, να κλείνη τα ξενοδοχεία ,Το χρηματιστήριο, Να απαγορεύει στα Διοικητικά Συμβούλια να συνεδριάσουν Στους Υπουργούς να πάνε στα υπουργεία ως εάν είμεθα στην Ερυθρά Καμπουτσεα ..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: