Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Ηθοποιοί ταινίας τρόμου, βιώνουν υπερφυσικά φαινόμενα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της, μέσα σε εγκαταλειμμένο ψυχιατρείοΑυστραλιανή ταινία υπερφυσικού τρόμου - που γυρίστηκε μέσα σε εγκαταλειμμένο ψυχιατρικό άσυλο στο Σίδνεϊ- χρειάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα, όταν ένα μέλος του cast των ηθοποιών της,  έφυγε τρομοκρατημένο εξαιτίας των υπερφυσικών φαινομένων που βίωσε εκεί.
Συγκεκριμένα, ένας ηθοποιός (cast member) αρνήθηκε να επιστρέψει στο σετ της ταινίας, γιατί όπως υποστήριξε, "πνεύματα ψιθύρισαν στα αυτιά του" στη διάρκεια των γυρισμάτων, μέσα στο ψυχιατρείο, 
Η ταινία που έχει τίτλο "Ravenswood" γυρίστηκε (σε  χρόνο, περισσότερο από δυο βδομάδες) πέρυσι στο Σίδνεϊ, σε ένα "real-life" πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Lilyfield.
Το πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο που ονομαζόταν Callan Park Hospital, είναι γνωστό ότι είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος στο Σίδνεϊ.
Τώρα, λίγους μήνες  πριν να κυκλοφορήσει η ταινία (τον Μάρτιο), το κάστ των ηθοποιών της (40 crew members), αποκαλύπτει τα τρομακτικά περιστατικά που βίωσε, μέσα στο πρώην φρενοκομείο.

Ο 24χρονος εκτελεστικός παραγωγός (executive producer) και ηθοποιός Adam Horner (a former Newtown High School of the Performing Arts and Newtown resident)  είπε στο News Local
"αυτή η αυστραλιανή-απίστευτα χαμηλού προϋπολογισμού-ταινία, είχε δύσκολες και σκληρές λήψεις, αλλά τις τραβήξαμε"
"ένα μέλος του cast των ηθοποιών μας, αρνήθηκε να επιστρέψει στην εργασία του, νομίζω ότι είπε ακριβώς τα εξής: εσείς παιδιά δεν καταλαβαίνετε με τι έχουμε να κάνουμε..."

Η ηθοποιός Madeline Marie Dona περιγράφει επίσης ένα αίσθημα δυσφορίας, φόβου και ανησυχίας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, στο εγκαταλελειμμένο Callan Park Hospital.
όπως είπε "ένιωσα μια πραγματική αίσθηση παραδοξότητας, οι περισσότερες λήψεις, ήταν νυχτερινές"

Η πλοκή του υπερφυσικού τρόμου φιλμ, ακολουθεί μια ομάδα τεσσάρων αμερικάνων τουριστών, στο ταξίδι τους στην Αυστραλία.  
[It follows four US tourists – Sofia (Madeline Marie Dona), Carl (Adam Horner), Belle (Isabel Dickson) and Michael (Shane Savage) –]
Οι 4 τουρίστες αποφασίζουν να πάνε στο "ghost tour of Ravenswood" και έτσι φθάνουν στο  εγκαταλειμμένο ψυχιατρείο Callan Park, που είναι γνωστό ότι είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος στο Σίδνεϊ
το Callan Park Hospital for the Insane (1878-1914) ήταν ένα άσυλο που βρισκόταν στον περίβολο του Callan Park.
Το κτίριο διαθέτει μια πλούσια ιστορία, που χρονολογείται από το 1873.
Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας, αγόρασε πρώτη την περιοχή Callan Park το 1873, με την πρόθεση να την μετατρέψει σε ένα φρενοκομείο, για να διευκολύνει τον υπερπληθυσμό στο Νοσοκομείο Gladesville για τους παράφρονες.
Tο κτίριο μετατράπηκε και σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τους παράφρονες 'insane population' και το 1885 μετονομάστηκε Kirkbride Block.

Στέγασε για θεραπεία ψυχικά ασθενείς μέχρι και το 1994, όταν οι τελευταίοι εναπομείναντες ασθενείς μεταφέρθηκαν αλλού.

Γινόταν συζήτηση για να στεγάσει το πανεπιστήμιο φοιτητές στο παλιό κτίριο, αλλά αργότερα, η ιδέα αυτή ανατράπηκε από την κυβέρνηση.

Το ακίνητο ανήκει σήμερα στην κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί τα σχέδια, για τη μελλοντική του ανάπτυξη.

πηγή 10-1-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4104434/Pictured-Callan-Park-mental-asylum-horror-movie-Ravenswood-filmed.html

http://www.dailytelegraph.com.au/newslocal/inner-west/eeriness-of-callan-park-gives-ravenswood-film-crew-the-creeps/news-story/c7bec3ac87db82d8b4235c08e8ea8549Δεν υπάρχουν σχόλια: