Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2017, η χρονιά του ΕΝΑ ,του ΚΟΚΟΡΑ και του ΑΝΤΙΟ

το 2017 από αριθμολογική σκοπιά
Αναρωτιόμαστε βέβαια εάν το 2017 θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, αν θα βελτιωθεί η ζωή όλων των ανθρώπων ή θα έχουμε "μια από τα ίδια"
τι λέει η αριθμολογία  (πατέρας της είναι ο αρχαίος φιλόσοφος και μαθηματικός Πυθαγόρας) για το νέο έτος, αφού οι αριθμοί είναι η γλώσσα του σύμπαντος.
Ο αριθμός ΕΝΑ αντιπροσωπεύει τη δόνηση που συνθέτει την ουσία  του νέου έτους 2017
εάν προσθέσεις τα ψηφία του, προκύπτει ο διψήφιος αριθμός 10
 2 + 0 + 1 + 7 = 10 
και εάν προσθέσεις τα δύο ψηφία του διψήφιου αριθμού 10 μας δίνουν τον αριθμό ένα
1 + 0 = 1
το ΕΝΑ είναι ένας αριθμός εκκίνησης, η αρχή των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων, ένας αριθμός για ξεκινήματα και νέες πρωτοβουλίες όλων των ειδών.
Η ενέργεια του αριθμού ένα, στη θετική της μορφή συμβολίζει την ηγεσία που έχει δυνατότητα να πετύχει πολλά, στην αρνητική της μορφή η ενέργεια του ένα μπορεί να είναι επιθετική, σκληρή ακόμη και βίαιη λόγω στενής οπτικής και αιχμηρής προσέγγισης. 
Το 2017 προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε κάτι νέο, που θα εκφράζει τη μοναδικότητά μας και θα αναδεικνύει τις ηγετικές μας ικανότητες.
είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε ευρύτερα τις ηγετικές μας ικανότητες και το μοναδικό μας ταλέντο και να ασκηθούμε στη συνεργασία, χωρίς να χάνουμε την ατομικότητά μας. είναι καιρός να σκεφτούμε και να δράσουμε ανεξάρτητα.
Ο αριθμός 2017 μας προσφέρει το μοναδικά δονούμενο δυναμικό του και αποκαλύπτει το ταλέντο και τις ευκαιρίες του κάθε ανθρώπου για να κατανοήσει το σκοπό της ζωής του και την ιερή του αποστολή.

ο ενεργειακός κύκλος του 2016 (ένας κύκλος 9 ετών) έκλεισε
Στην αριθμολογία (2 + 0 + 1 + 6 = 9) η δόνηση του 9 κατέχει την απήχηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των ανθρωπιστικών επιδιώξεων. Την επιθυμία να μοιραστούμε τις γνώσεις μας   /τα δώρα/και τις προσωπικές μας ιδέες με τον κόσμο.
Η δόνηση του 9 απομακρύνει από την εστίαση στην ενέργεια του "εγώ"  και την επιδίωξη των προσωπικών μας στόχων και μας τραβάει προς την ενέργεια του«εμείς» και την προώθηση της αλλαγής σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο τρόπος που είναι πιθανόν να εκδηλωθούν οι συμπαντικές ενέργειες, το 2017.
Το 2017 συγκεντρώνει τις δονήσεις του 2, τις επιρροές του 0, τα χαρακτηριστικά του 1 και τις ενέργειες του  7.
Ηγετική και συνεπώς κυρίαρχη θέση στον αριθμό 2017,  έχει ο αριθμός 2 που αστρολογικά συνδέεται με τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων, των ενστίκτων και της φαντασίας.
είμαστε στη διαδικασία της εξέλιξης  που από την ατομιστική, εγωκεντρική εστίαση του αριθμού ένα, που κυριάρχησε την προηγούμενη χιλιετία, τώρα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του 2,  δηλαδή βρισκόμαστε σε μια πιο συνεργατική, αλληλέγγυα και ειρηνική παγκόσμια κοινότητα.
Η παγκόσμια βία και καταστροφή μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε το κυρίαρχο ζήτημα, ότι η νοοτροπία του "εμείς εναντίον των άλλων " δεν είναι πλέον βιώσιμη σε αυτή τη νέα χιλιετία. Το 2 είναι ο αριθμός της διαίρεσης σε ίσα μέρη, της δίκαιης μοιρασιάς σε παγκόσμιο και προσωπικό επίπεδο.

το μηδέν (από το 2001-2099) αντανακλά τη βαθιά, αόρατη δύναμη των νέων ενεργειών που αποτελούν το συλλογικό μας ασυνείδητο. Αυτές οι λανθάνουσες δυνάμεις, εάν εκδηλωθούν μέσω της συνειδητής προσπάθειας θα επιφέρουν εποικοδομητικές αλλαγές. Το μηδέν του 2017 δείχνει το τεράστιο δυναμικό για τη δημιουργία μιας νέας κατεύθυνσης. Τα μηδενικά έχουν μια κρυφή (κρυμμένη) ενέργεια με λανθάνουσα δύναμη που πρέπει να αντιμετωπιστεί δημιουργικά με σύνεση.
Αστρολογικά το μηδέν συνδέεται με τον πλανήτη Πλούτωνα (ισχυρές συχνά κρυμμένες ενέργειες που φέρνουν μεταμόρφωση μέσα από την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, την αναγέννηση από τις στάχτες της καταστροφής)

ο αριθμός 1 είναι ο αριθμός της πρωταρχικής δημιουργίας, της γέννεσης, του μεγάλου παντοδύναμου πνεύματος της ζωής, του εγώ, είναι η αρχή από την οποία δημιουργούνται όλοι οι άλλοι αριθμοί. είναι ο μοναδικός αριθμός που είτε πολλαπλασιαστεί, είτε διαιρεθεί παραμένει ο ίδιος. Είναι ο αριθμός του στόχου, τη φιλοδοξίας και της δράσης.

ο αριθμός 7 σχετίζεται με τον Ποσειδώνα , τον πλανήτη που διαλύει τα εμπόδια στην πνευματική μας ανάπτυξη και  μας συντονίζει με εμπνευσμένες, συμπαντικές ενέργειες.
Αυτός ο αριθμός κυβερνά το απόκρυφο μυστήριο, τη διόραση και την τελετουργία.
Η Βίβλος λέει ότι την 7η ημέρα ο Θεός αναπαύθηκε, όλα ξεκουράζονται κάτω από την επιρροή του 7, το 7 είναι ο αριθμός που διέπει τους ρυθμούς της ζωής.
Στην αρχαιότητα υπήρχαν 7 πλανήτες που είχαν επιρροή στα γεγονότα πάνω στη γη, που συνδέονται με τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Υπάρχουν 7 χρώματα στο φάσμα, επτά είναι οι νότες της μουσικής κλίμακας. το 7 εμφανίζεται συχνά στη φύση - ανθοφόρα φυτά  έχουν επτά πέταλα - όπως ο λωτός -

Η Αριθμολογία του 2017 δείχνει ότι το έτος 2017 θα φέρει νέα ξεκινήματα και πολύ δράση
Το πρωτοποριακό πνεύμα εκδηλώνεται στον τρόπο για τις νέες εφευρέσεις, τις νέες ανακαλύψεις, και τις νέες δημιουργίες.
Νέοι ηγέτες, νέες ιδέες, συναντήσεις με νέους φίλους και συνεργάτες, αλλαγή της ενασχόλησης (χόμπι) σε επάγγελμα.
 συχνά μια αλλαγή πυροδοτεί μια αλληλουχία γεγονότων που επιφέρει αλλαγές σε κάθε πτυχή της ζωής.

Μη διστάσετε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό σας.
Αυτή τη χρονιά δεν ευνοείτε η νοοτροπία της αγέλης αλλά της μοναδικότητάς μας. Θα κινηθούμε μακριά στη δική μας κατεύθυνση -πορεία ζωής- χωρίς να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι.
το 2016 ίσως βάζαμε τα όνειρα και τις αλλαγές στη δουλειά ή τη ζωή μας, σε δεύτερη μοίρα. Αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί αυτή τη χρονιά. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
ήρθε η ώρα να αγαπήσουμε τον αληθινό μας Εαυτό (αυτό που αληθινά είμαστε) να αναπτύξουμε και να τελειοποιήσουμε  τις δεξιότητες και τα ταλέντα μας.
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας -η αυτοπεποίθηση- θα αρχίσει να αναβλύζει από μέσα μας, θα προχωρήσουμε με αυτογνωσία για να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πάμε εκεί που θέλουμε.

Το 2017 είναι έτος με νέες ιδέες, σκέψεις, προοπτικές, ή ίσως αλλαγή οπτικής γωνίας (να κοιτάξουμε το ίδιο παλιό πράγμα με νέο, προκλητικό και συναρπαστικό τρόπο)
Φέτος, τέλος οι καθυστερήσεις,  μπορούμε να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε και να ακολουθούμε το όνειρο, το όραμα και το στόχο μας, αρκεί βέβαια να είμαστε συνετοί και ρεαλιστές.
Το 2017  είναι η χρονιά που πρέπει να πούμε ΑΝΤΙΟ σε ότι παλιό και ξεπερασμένο, αυτό αφορά επιχειρήσεις και ιδιωτικό βίο. ισχύει επίσης για κάποιους ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε εκνευρισμό, δυσαρέσκεια και άγχος.

ΑΝΤΙΟ λοιπόν σε ότι μας χαλάει, στις αναβολές και τις καθυστερήσεις, αντίο και φύγαμε για μια νέα ζωή, αυτή τη νέα -γεμάτη υποσχέσεις- χρονιά.

 πηγή
 http://numerology.astrologyclub.org/2017-personal-year/
http://www.universallifetools.com/2016/11/2017-numerology-spiritual-meaning/
 

Τι ενδιαφέρον κρύβει το 2017
[ το 2017 είναι πρώτος αριθμός
To 2017 είναι ο 306ος κατά σειρά πρώτος αριθμός.
Η διαφορά του από τον αμέσως προηγούμενο πρώτο αριθμό (τον 2011) είναι 6, οπότε οι αριθμοί 2017 και 2011 είναι sexy πρώτοι αριθμοί.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sexy_prime
Στο δυαδικό σύστημα παριστάνεται ως: 11111100001
και στην ρωμαϊκή μορφή αρίθμησης ως: MMXVII
Γράφεται ως 2017 = 2^{11} - 31
πηγή
https://physicsgg.me/2016/12/30/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-2017/


 η χρονιά του κόκκορα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: