Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Κούκλες μωρά Na'vi της εταιρείας Babyclon μοιάζουν βγαλμένες κατευθείαν από την ταινία Avatar


Εκπληκτικές κούκλες Na'vi βασισμένες στην επιτυχημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας Avatar  που μοιάζουν βγαλμένες κατευθείαν από την ταινία, κατασκεύασε η Babyclon.
Η Babyclon, είναι μια ισπανική εταιρεία, που κάνει κούκλες σιλικόνης που μοιάζουν σαν αληθινά μωρά και κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ
Μια πρόσφατη δημιουργία τους είναι οι Na'vi κούκλες μωρά, που είναι βασισμένες στην πολύ δημοφιλή "blockbuster" ταινία Avatar (του James Cameron το 2009)
Οι απίστευτα ρεαλιστικές κούκλες  είναι βαμμένες με τα χαρακτηριστικά,  εμβληματικά μπλε σημάδια (iconic blue markings)της φιλήσυχης φυλής των Na'vi που -σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας- κατοικεί στον πλανήτη Πανδώρα στα μέσα του 22ου αιώνα. (Στον πλανήτη αυτό, υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, που υπάρχει στο έδαφος που ριζώνει το Δένδρο των Ψυχών και είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους)
Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram της εταιρείας Babyclon, οι κούκλες μωρά Na'vi αποδεικνύουν πόσο ρεαλιστικές είναι, καθώς παίζουν μαζί τους και τις ζουλάνε σαν αληθινά μωρά.
ένας από τους δημιουργούς της κούκλας πιέζει το στόμα της, για να δείξει πόσο ζωντανή φαίνεται.
Οι κούκλες έχουν ακόμη τις ουρές των ανθρωποειδών Na'vi, που είναι κρίσιμο στοιχείο για τις ικανότητες του είδους τους, για να επιβιώνουν και να επικοινωνούν, αφού αυτές οι ουρές αλλάζουν χρώμα που δείχνει τη διάθεση και τα συναισθήματά τους.

Το βίντεο Instagram δίχασε τις απόψεις των followers, αφού άλλοι βρήκαν τα Na'vi μωρά αξιολάτρευτα και άλλοι αποφάσισαν ότι είναι τρομακτικά.
Μία χρήστρια του κοινωνικού δικτύου είπε ότι, νόμισε ότι οι κούκλες ήταν αληθινά μωρά που τα ζωγράφισαν για να μοιάζουν με τα πλάσματα της ταινίας.
Ένας χρήστης Instagram  συνόψισε τα συναισθήματα πολλών, όταν είπε ότι ήταν μεν φοβισμένος, αλλά επίσης ήθελε να αγοράσει 20 κούκλες μωρά.
Οι κούκλες- μωρά σιλικόνης  της ισπανικής εταιρείας Babyclon που ιδρύθηκε από την Cristina Iglesias, έχουν τιμή εκκίνησης 800 Eur και άνω.

Στο φιλμ Avatar του James Cameron's,  οι άνθρωποι επιδιώκουν να εισβάλλουν στον πλανήτη Πανδώρα για να εξορύξουν το πολύτιμο ορυκτό, ουνομπταίνιο.(αφού έχουν ξεμείνει από τους φυσικούς πόρους της γης)
Ο πλανήτης της Πανδώρας έχει μια ατμόσφαιρα δηλητηριώδη για τον άνθρωπο, αλλά κατοικείται από τους μπλε Na'vi. 

(Το Άβαταρ είναι μια ενδιάμεση ή διαφορετική μορφή μιας συνεχιζόμενης βασικής οντότητας, όπως για παράδειγμα είναι η ενσάρκωση ενός θεϊκού ή αστρικού όντος σε ανθρώπινη μορφή.
Στην ομώνυμη ταινία, οι άνθρωποι δημιουργούν υβρίδια ανθρώπων και ιθαγενών ανθρωποειδών του πλανήτη Πανδώρα, με σώμα Na'vi για να επιβιώσουν στον πλανήτη, αλλά επίσης κατέχουν ανθρώπινα συναισθήματα, σκέψεις και προσωπικότητα -άβαταρ μορφή).
Όταν το Avatar κυκλοφόρησε το 2009 σε 3D έσπασε πολλά ρεκόρ στο box office, μερικά απο τα οποία παρέμειναν και κάποια δεν έσπασαν μέχρι το Star Wars:η ταινία "the Force Awakens" κυκλοφόρησε επτά χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Babyclon: «Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της κούκλας Babyclon σας είναι ιατρική αντιαλλεργική σιλικόνη με καταλύτη πλατίνας, (platinum medical silicone) που είναι η πιο ευέλικτη, ελαστική και ανθεκτική που υπάρχει στην αγορά.
Η σιλικόνη αυτή έχει λιγότερο λάδι στη σύνθεσή της και αυτό την καθιστά πιο ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου.

Οι κούκλες διατίθενται επίσης με ένα τσιπ και πιστοποιητικό αυθεντικότητας. 
πηγή 6-11-16


https://www.facebook.com/babyclon/#

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3910210/Amazing-Na-vi-dolls-based-hit-Avatar-movie-look-like-straight-film-set.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια: