Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Μουσουλμάνος στην Αγγλία είναι αρνητής του εμβολιασμού για τη γρίπη, γιατί τα εμβόλια περιέχουν ζελατίνη που προέρχεται από χοιρινό κρέαςΑγγλία, Μουσουλμάνος που ζει στο Bradford, στο West Yorkshire, απαιτεί από το εθνικό σύστημα υγείας NHS, μια επίσημη απολογία, για ένα εμβολιασμό κατά της γρίπης, που χορηγήθηκε στους συγγενείς του, γιατί το εμβόλιο αυτό περιείχε ζελατίνη που προήλθε από χοιρινό κρέας.
Στους συγγενείς   του Mohammadda Shah's δόθηκε ένα ρινικό σπρέϊ στο τοπικό ιατρείο  Peel Park Surgery στο Bradford.
Το εμβόλιο -σε μορφή ρινικού σπρέϊ-χορηγήθηκε στην κόρη Raghad, του μουσουλμάνου και στην ανιψιά του Aisha, μέσα στο τοπικό κέντρο υγείας Undercliff Health Centre ( GP surgery )

Μερικά εμβόλια κατά της γρίπης περιέχουν ζελατίνη που προέρχεται από χοιρινό  κρέας, ως ένα από τα πρόσθετά τους. Οι ειδικοί λένε ότι η ζελατίνη είναι υψηλής καθαρότητας και σχεδιάστηκε για να σταθεροποιεί ζωντανά ιικά εμβόλια.
Παρά το γεγονός ότι η ζελατίνη χρησιμοποιείται ευρέως σε μια σειρά φαρμακευτικών προϊόντων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι περισσότερες κάψουλες,  ο κ Shah  παραπονέθηκε στο NHS, γιατί "το χοιρινό στη μουσουλμανική πίστη δεν μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε μορφή και απαγορεύεται αυστηρά".
όπως λέει "σταμάτησαν να χορηγούν το εμβόλιο στις μουσουλμανικές οικογένειες μόνο όταν εμείς το επισημάναμε. Αλλά όταν πήγαμε στο κέντρο υγείας για να συζητήσουμε για αυτή τη διαδικασία είχαμε ήδη εξαπατηθεί"
"η όλη εμπειρία μας έχει θυμώσει και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που τα παιδιά μας μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία εν αγνοία μας"
"νομίζω ότι εκατοντάδες άλλες οικογένειες θα έχουν επηρεαστεί με τον ίδιο τρόπο, χωρίς καν να το έχουν συνειδητοποιήσει.
«Για τους ανθρώπους της μουσουλμανικής πίστης, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Οι γιατροί πρέπει να γνώριζαν, τι περιείχε το σπρέι. »

Ένας εκπρόσωπος του NHS δήλωσε: « μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει μια καταγγελία σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης στο Peel Park Surgery στο Μπράντφορντ.
"το NHS στην Αγγλία έχει δεσμευτεί να εξασφαλίζει στους ασθενείς, την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας περίθαλψη και παίρνουμε στα σοβαρά τις ανησυχίες τους"
"Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ασθενείς που έκαναν την καταγγελία, εξετάζουμε λεπτομερώς το τι συνέβη και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη"
Το Peel Park surgery σταμάτησε πλέον να χορηγεί αυτά τα εμβόλια.

Ο μουσουλμάνος πατέρας Mohammadda Shah απαιτεί μια συγνώμη από το NHS και μια έρευνα σχετικά με το πόσες άλλες μουσουλμανικές οικογένειες μπορεί να έχουν επηρεαστεί από αυτό το αντιγριπικό εμβόλιο.
πηγή 21-11-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3956956/Muslim-father-demands-action-finding-NHS-flu-vaccines-given-daughter-niece-contained-PORK.html

  σχόλιο αναγνώστη Tropicalfish, Some, United Kingdom, στο δημοσίευμα της Dailymail
"Λοιπόν θα ξοδέψουμε πολλά εκατομμύρια λίρες για να δημιουργήσουμε ένα πιο ακριβό εμβόλιο χωρίς ζελατίνη από γουρούνια ή αγελάδες, έτσι θα στερήσουμε από το εθνικό σύστημα υγείας σημαντικά κεφάλαια αναγκαία για τα πραγματικά άρρωστα παιδιά ή ενήλικα άτομα. Αν οι Μουσουλμάνοι δεν θέλουν τα εμβόλια, τότε να μη τα κάνουν."
**********************
άλλο σχόλιο...μπορεί να προετοιμάζεται και παραλλαγή του εμβολίου, έτσι ώστε να εισάγεται στο σώμα μας μαζί με το εμβόλιο και νανο-τσιπ -για να γνωρίζουν ποιοι εμβολιάστηκαν και ποιοι όχι και αν υπάρχουν μικρόβια στον οργανισμό....-είναι πλέον έτοιμες οι πελώριες data bases που θα μας καταγράφουν και οι ειδικές σύριγγες που θα επιτρέπουν την εισαγωγή των νάνο-τσιπ μαζί με το εμβόλιο.
Η πλειονότητα των εμβολίων περιέχει ζωντανούς ιούς -που δεν έχουν καν αποδυναμωθεί με ραδιενεργό ακτινοβολία- και κάνουν φιλάσθενα και αδύναμα τα άτομα στα οποία χορηγούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: