Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Διεμφυλική γυναίκα επιθυμεί να είναι ο πρώτος άνθρωπος, που θα είναι μητέρα αλλά και πατέρας του ίδιου μωρού στη ΒρετανίαΑγγλία, Newcastle, η 27χρονη διεμφυλική Fay Purdham επιθυμεί να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στη Βρετανία που θα είναι τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας ενός μωρού.
Η Κα Purdham, δήλωσε: «Ακόμη και πριν να καταλάβω ότι ήθελα να γίνω γυναίκα, επιθυμούσα πολύ να γίνω μητέρα»
Γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Kevin McCamley και στην ηλικία των 19 ετών, άλλαξε το όνομα του με διοικητική διαδικασία. Έκανε την πρώτη χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου στα 21 χρόνια της.
Στην τρυφερή ηλικία των 16 χρόνων, η Fay Purdham συζήτησε για πρώτη φορά με τον γιατρό της, την ανάγκη της για να γίνει γυναίκα.
είπε ότι έκανε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, που περιελάμβανε χρόνια με σχολικό εκφοβισμό (bulling) επώδυνες επεμβάσεις και λήψη ορμονών, αλλά τώρα είναι περήφανη για τη μεταμόρφωσή της και πρόσφατα ήρθε τρίτη στο πρώτο «Miss Transgender UK finals»

Στα δεκαέξι της χρόνια, πριν αρχίσει το επίπονο ταξίδι της για να μεταμορφωθεί σε γυναίκα, και να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου (με δαπάνη £60,000, το μισό ποσό καταβλήθηκε από το βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας ), η Purdham προνόησε, να καταψύξει μερικά από τα σπερματοζωάριά της.
Η επέμβαση αλλαγής φύλου κόστισε £60,000, και μόνο το μισό ποσό καταβλήθηκε από το βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας (NHS)
Για να εκπληρώσει το όνειρό της να αποκτήσει παιδιά, η Purdham ξεκίνησε μια δημόσια έκκληση για να συγκεντρώσει £100,000 που απαιτούνται για να πληρώσει μια παρένθετη μητέρα που θα της δώσει ωάρια και θα κυοφορήσει το μωρό.
Μόλις γεννηθεί το μωρό, σχεδιάζει να γίνει η θετή του μητέρα και ο βιολογικός του πατέρας.

Η Purdham ετοιμάζεται επίσης να παντρευτεί τον 24χρονο φίλο της Chris Dodd, που ήταν ο καλύτερος φίλος της στο σχολείο, όταν εκείνη ήταν ακόμα αγόρι.
Μεγάλωσαν μαζί και έπαιζαν ποδόσφαιρο και playstation.
για ένα χρονικό διάστημα, οι δρόμοι τους χώρισαν, όταν ο Dodd, ακολούθησε την οικογένεια του σε ένα ταξίδι, ενώ η Fay άρχιζε τη μεταβατική της περίοδο, με τις απαιτούμενες ψυχολογικές και χειρουργικές επεμβάσεις,
αργότερα έγινε η επανένωση του ζευγαριού, όταν οι δύο νέοι ξανασυναντήθηκαν σε ένα πάρτι. Η Fay είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και έγινε μια πολύ όμορφη γυναίκα 23 χρόνων. Ο Dodd γοητεύτηκε αμέσως, χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι η Fay δεν ήταν πια ο καλύτερος φίλος των παιδικών του χρόνων, αλλά μια πανέμορφη γυναίκα που τον άφησε έκπληκτο και την ερωτεύτηκε.
Η Fay εργάζεται ως μοντέλο, θα κάνει καριέρα ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ως καλλιτέχνιδα fire - breather στο γνωστό Ru Paul Drag Race scene.

Ένα από τα πιο σημαντικά εξώφυλλα της χρονιάς του Vanity Fair που σηματοδότησε μια νέα εποχή, είναι αυτό που παρουσιάζει τον 65χρονο Bruce Jenner που έχει προχωρήσει σε βιολογική αλλαγή (κοινωνικό φύλο) και λυτρωμένος δηλώνει το νέο του όνομα Caitlyn Jenner.
Η πρόσφατη μετάβαση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, προώθησε την τρανσέξουαλ κοινότητα στο προσκήνιο, περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Ωστόσο η Fay Purdham λέει ότι δεν πέρασε όλα αυτά για να γίνει τρανσέξουαλ γυναίκα, αλλά μια όμορφη γυναίκα και μητέρα.
Πηγή 1-10-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3256804/Transgender-model-wants-person-Britain-mother-father-baby-launched-100-000-campaign-surrogate.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: