Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ στην ΟΚΛΑΧΟΜΑ που ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΣΕΜΝΟ ΥΛΙΚΟ


ΗΠΑ, Οκλαχόμα ένα ζευγάρι συνελήφθη για κτηνοβασία, όταν ο άντρας ανέβασε στο διαδίκτυο, ένα βίντεο από το κινητό του, που έδειχνε το κατοικίδιο σκυλί τους (ράτσα white boxer) να εκτελεί σεξουαλική πράξη (στοματικό έρωτα) για τη σύζυγό του.
Η 42χρονη Brenda και ο 44χρονος Robert Mettler, από την Οκλαχόμα, κατηγορούνται για εγκλήματα ενάντια στη φύση / σοδομισμό, βασανισμό των ζώων και διανομή άσεμνου υλικού.
Η Brenda Mettler δήλωσε ότι έκτοτε, το white boxer σκυλί τους είχε πεθάνει.

΄Οταν
οι αστυνομικοί του Rogers County Sheriff's Office εκτέλεσαν ένταλμα έρευνας στην κατοικία του ζευγαριού, που βρίσκεται στην πόλη Claremore, βρήκαν αποθηκευμένα στην κρυφή μνήμη του υπολογιστή (cashe), βίντεο που έδειχναν διάφορες ράτσες σκύλων να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις για γυναίκες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και η συνουσία.
Σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση (probable cause affidavit)  διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι, το αποτύπωμα στο κινητό τηλέφωνο του Robert Mettler's (footage on Robert Mettler's cellphone) αντιστοιχούσε στο βιντεοκλίπ που βρέθηκε σε φόρουμ κτηνοβατών (bestiality forum)
το ζευγάρι βγήκε από τη φυλακή μετά την καταβολή εγγύησης $60,000 και θα δικαστεί στις 7-11-14.


πηγή 28-10-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2811073/Couple-arrested-bestiality-husband-uploaded-video-phone-pet-boxer-performing-sex-act-wife.html

ένα άλλο ζευγάρι που συνελήφθη σε παλαιότερη υπόθεση κτηνοβασίας στην Οκλαχόμα. Η 54χρονη Diane Sue Whalen και ο 55χρονος Donald Roy Seigfried, βιντεοσκοπούσαν (κατασχέθηκαν 150 βίντεο) τις κτηνώδεις σεξουαλικές τους πράξεις με ζώα.
Τ
α σκυλιά που κατασχέθηκαν έπρεπε να ευθανατωθούν, γιατί ήταν εκπαιδευμένα σε πράξεις κτηνοβασίας. Ωστόσο παραδόθηκαν σε καταφύγιο, στειρώθηκαν και ίσως δόθηκαν για υιοθεσία

OKLAHOMA DEPARTMENT OF CORRECTIONS
DONALD R SEIGFRIED   Crime Against Nature/Sodomy  01/29/2009
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: