Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΕΣ σε ΟΛΑ τα ΣΧΗΜΑΤΑ και τα ΜΕΓΕΘΗ


Φιλίες σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.           Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο,  δείχνουν με εικόνες ότι φτερωτά και γουνοφόρα ζώα,  γίνονται φίλοι, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι.
στις περίεργες φιλίες περιλαμβάνονται
Μια αφράτη κουκουβάγια αχυρώνα  (barn owl)  με ένα μικρό αλεπουδάκι, που φαίνεται ότι μαζί, κάνουν μια χαρά παρέαΜια βίδρα  ( Northern sea otter) ριλαξάρει στα παγωμένα νερά, παρέα με μια πάπια ( Common Goldeneye Drake)


Μια μαύρη Caiman κροκοδειλίνα  μήκους 5 μέτρων, δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου, από τις πεταλούδες που κάθονται πάνω στο κεφάλι της.


                             ένα σκυλάκι (Bernese Mountain dog) αγκαλιά με ένα μικρό τιγρέ γατάκι


μια καμηλοπάρδαλη Μασάι έχει φίλους δύο πουλιά που ανεβαίνουν στον λαιμό της


 


Ένα χαριτωμένο μωρό κουνέλι με δύο αφράτα παπάκια χαλαρώνουν παρέα πάνω σε ένα σωρό από ξύλα
ένα ελάφι ( Red Deer) δεν ενοχλείται καθόλου από τις κάργες  που κάθονται επάνω στο σώμα και τα κέρατά του στο Richmond Park του Λονδίνου.
στη Δημοκρατία της Μποτσουάνα, Ένα κοράκι κάνει βόλτα πάνω στην πλάτη ενός warthog αγριογούρουνου, που δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου 

Μια θαλάσσια χελώνα Green Sea Turtle γλιστράει μέσα στο νερό με τρία  ψαράκια (Remora fish)  πάνω στο καβούκι της στη διάρκεια μιας μεγάλης βουτιάς στην Ερυθρά Θάλασσα. μια Περσική γάτα (Persian Blue Colourpoint ) ξαπλώνει στον καναπέ, με έναν γιγάντιο αρουραίο πάνω στη χνουδωτή κοιλιά της.
ένας διάβολος της Τασμανίας ( Tasmanian Devil) και ένα καγκουρό ( Forester Kangaroo ) καλωσορίζουν ο ένας τον άλλον στα βάθη της Τασμανίας, στην Αυστραλία.μια φώκια (Antarctic Fur Seal) στην Ανταρκτική, ριλαξάρει στην παραλία  με δύο πιγκουίνους  (Gentoo Penguins) στην περιοχή  South Georgia.


ένας μπούφαλος (άγριο βουβάλι Αφρικής) δεν ενοχλείται καθόλου από το πτηνό  Oxpecker που σκαρφάλωσε στο κεφάλι του στην πεδιάδα  της σαβάνας στην Αφρική.


Ένα σκυλάκι Jack Russell Terrier έγινε φίλος με ένα μικρό κόκκινο αλεπουδάκι στη διάρκεια μιας βόλτας στο Buckinghamshire, της Αγγλίας


ένας ερωδιός (Cattle Egret - a species of Heron -) φαίνεται λάτρης του προβάτου μερινός (Merino Sheep) στην Πορτογαλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: