Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ – ΕΡΓΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣΆφωνους μας άφησε για ακόμη μια φορά το καθεστώς Χριστόφια όταν ενημερωθήκαμε για την πρόσληψη τουρκοκύπριου απόφοιτου «πανεπιστημίου» των Κατεχομένων («Πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής») από το Υπουργείο Εξωτερικών, γεγονός που αναιρεί την πάγια πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας που στηρίζεται στη θέση-αρχή περί μη αναβάθμισης του παράνομου μορφώματος που δημιουργήθηκε ετσιθελικά στο κατεχόμενο τμήμα της πατρίδας μας.

Λόγω της ημιμάθειας, της άγνοιας και της προδοτικής τάσης που διακατέχει την κυβέρνηση «μας», οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα είναι παράνομα και ούτως η άλλως δεν συμμορφώνονται με τις σχετικές Νομοθεσίες και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας που αφορούν στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση. Συνεπώς οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών απονέμεται από αυτά δεν αναγνωρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Με μια τέτοια κίνηση αναγνωρίζουμε την, ούτω καλούμενη, νομοθεσία της λεγόμενης “τουρκικής δημοκρατίας βόρειας Κύπρου”, η οποία σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές δίκαιο, είναι μια παράνομη οντότητα που δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα πλην του τούρκικου κράτους.

Δεν μας αφορά, εάν αυτό έγινε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Λιλλήκα ή αν ψηφίστηκε και από την βουλή των αντιπροσώπων. Τέτοιες ενέργειες είναι σαφώς παράνομες, αντιδημοκρατικές και μοιρολατρικές, και θα έπρεπε να τύχει διόρθωσης από την εκάστοτε κυβέρνηση. Επιπρόσθετα, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα στήριξης των «τουρκοκυπρίων» ενόσω αιμοδοτούν και στηρίζουν το έκτρωμα στο νησί μας. Από την στιγμή που συντηρούν την κατοχή, δεν παύουν να είναι κατακτητές και παράλληλα απέναντί μας. Εάν και εφόσον αποκηρύξουν την κατοχή και ζήσουν στις ελεύθερες περιοχές ως νόμιμοι κάτοικοι του νησιού συμβάλλοντας στην επίτευξη μια δίκαιης κ βιώσιμης λύσης που δε μπορεί να είναι άλλη από την απελευθέρωση, τότε μπορούν να έχουν κ το δικαιωμα να διεκδικούν θέσεις στο δημόσιο.

Η Π.Ε.Ο.Φ. θεωρεί παράνομο ότι δημιουργήθηκε και λειτουργεί υπο το παράνομο καθεστώς της δήθεν τουρκοκυπριακής κοινότητας, πριμοδοτούμενοι απο το τουρκικό κράτος. Τέτοιες ενέργειες συντείνουν στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους και είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ.

Να βγάζετε τα δικά σας μάτια μόνοι σας. Τα δικά μας βλέπουν καθαρά και ξάστερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


Καλά μας κάνουν! Το Κυπριακό κράτος προσέλαβε Τουρκοκύπριο, με πτυχίο του ψευδοκράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: