Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Χτυπούν οι καμπάνες της Λευτεριάς στην Κρήτη! ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΕΜΑΛΟΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

Τo σωστό παραδειγμα του κ. Μπουτάρη φαίνεται να επαναλαμβάνει και η δημοτική αρχή του δήμου Χανίων!
 
Πριν από λίγες εβδομάδες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων με τούρκικα ονόματα!
 
Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»!
Ως φαίνεται η νέα αρχή με το βλέμμα στραμμένο στη Μητέρα Τουρκία ορθώς αποφάσισε να εξώσει "ήρωες" και λοιπούς ...
"μάρτυρες" ελληνικής κατασκευής ή προελεύσεως που θρασύτατα είχαν "καταλάβει" , αδιαφορώντας για το φρόνημα του κρητικού λαού , δρόμους και πλατείες του Κρητικού κράτους !


Στα πλαίσια της νέας ανεξάρτητης πορείας που αποφασιστικά ακολουθεί πλέον ο λαός της Κρητικής Δημοκρατίας , προφανώς εντάσσεται και η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Την ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας του λαού της Κρήτης στη δύσκολη περίοδο κατά την οποία κλυδωνίζεται η Ελλάδα , επεσήμανε απόψε από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στη δυτική Κρήτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
«Γνωρίζετε ότι ευρίσκεσθε πάντα στην σκέψη και στην καρδία μας και πάντοτε προσευχόμαστε για σας και τας ανάγκας ... », δήλωσε ο Πατριάρχης.
Ο Oικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την Κρήτη με αφορμή την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, η οποία πραγματοποιείται στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.
..........................................
από το "Ευρώπη ή τέφρα" http://eurohtefra.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html
που είναι ο διάδοχος του "ΠΑΣΟΚ ή Τέφρα" και διακρίνεται για το λεπτό, δηλητηριώδες χιούμορ του (προσμετρήστε το πριν αρχίσετε να λέτε "μα τι λέει ο μαλάκας!")
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: