Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Οι αλχημείες για τον Λαθρονόμο και τους Λαθροψηφοφόρους του πατριώτη των λόγων, κ Σαμαρά

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ
"ΕΘΝΙΚΩΝ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ

05-07-2010

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος του, με θέμα «Μετανάστευση: Ελληνική πραγματικότητα και Ευρωπαϊκή εμπειρία», είπε στους οπαδούς του: «Είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το Νόμο να τον αλλάξουμε όταν θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Και δεσμευόμαστε από τώρα γι’ αυτό».


Ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία παραδομένοι στην εσωστρέφεια, αλλά και στην ατολμία για αποφασιστικές ρήξεις με το πολιτικό σύστημα το όποιο καταφανώς υπηρετούν παρά τους φραστικούς αντιπολιτευτικούς αστερίσκους, επιχειρούν με ανέξοδες υποσχέσεις που δεν αμφισβητούν στην πράξη τα τετελεσμένα, να αποπροσανατολίσουν το λαό και τους ψηφοφόρους τους, με απώτερο στόχο την καθήλωση των λαϊκών αντιστάσεων απέναντι στον εκφασισμό της πολιτικής, και της καθημερινότητά μας, από την παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πιό συγκεκριμένα:

Ονομάζει «μεταναστευτικό νόμο», τον αντισυνταγματικό λαθρονόμο, και υπόσχεται ότι κάποτε θα τον «αλλάξει», αλλά δεν λέει τίποτα για την διαγραφή των λαθροψηφοφόρων από τους εκλογικούς καταλόγους ,ούτε για την διαγραφή των παιδιών τους από τα ληξιαρχεία.

Αποδέχεται δηλαδή τα τετελεσμένα, επιδιώκοντας την «ομαλή και σταδιακή» ενσωμάτωση», χωρίς να πει λέξη μέσα για την αλλοίωση τού εκλογικού σώματος με τήν αθρόα πολιτογράφηση λαθραίων μεταναστών

Ταυτόχρονα, ο πατριώτης των λόγων, επιβεβαίωσε την «αντιρατσιστική» Λαθρο-κοινοπραξία Πασοκ-ΝΔ , αφού βλέπει και αυτός κινδύνους ρατσισμού.

Κάνοντας «κριτική» στην κυβέρνηση είπε: «Όσοι πραγματικά βλέπουν τον κίνδυνο του ρατσισμού, όσοι πραγματικά θέλουν να αντισταθούν στο ρατσισμό, κατανοούν απόλυτα τη σημασία της ομαλής και σταδιακής ενσωμάτωσης».

Σημειώνουμε, ότι η εργατική πρωθυπουργός της Αυστραλίας πρόσφατα δήλωσε ότι όποιος ζητάει μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης δεν είναι ρατσιστής.

Ο Ελληνικός λαός απορρίπτει την ύβρη του «ρατσιστή» και του «ξενόφοβου» που του προσάπτουν από τα βολεμένα εξαπτέρυγα του ξενόδουλου κομματισμού, που εργάζεται για την οικονομική και εθνική του εξόντωση.

Ο κ. Σαμαράς, για να θολώσει τα νερά, μίλησε και για «τα παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται εδώ», ενώ για αυτά δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Για τα παιδιά των νομιμοποιημένων τίθεται το θέμα.

Ο κ. Σαμαράς, με βάση τα πεπραγμένα Παυλόπουλου , θα έπρεπε να μιλήσει, για τον αναδρομικό έλεγχο της νομιμότητας των «χαρτιών» με τα οποία νομικοποιήθηκαν οι Λάθρο, με διαδοχικούς νόμους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1996 και μετά.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε και για «μεταναστευτική της πολιτική», που συνίσταται στον έλεγχο της «μαζικής εισόδου παράνομων μεταναστών», αποδεχόμενος τον συντονιστικό ρόλο της Μαφίας και των εργολάβων. Όπως και παλαιότερα.

Μεταναστευτική πολιτική, σημαίνει διακρατικές συμφωνίες με τις χώρες καταγωγής και συμβόλαια με τον εργοδότη που τους προσκαλεί, ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα των μεταναστών.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας ,καλεί τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να αφήσει τις αλχημείες στην άκρη, να ακούσει την φωνή των πολιτών, και να συστρατευθεί στο μέτωπο ανατροπής και ακύρωσης των τετελεσμένων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει τον κ. Σαμαρά να «έλθει εν τη Βασιλεία του».

Θα ακυρώσει τον λαθρονόμο και τα τετελεσμένα , στο υποχρεωτικό δημοψήφισμα που θα γίνει, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ώστε να διαγραφούν όλοι οι πασοκο-Λαθροψηφοφόροι, από τους εκλογικούς καταλόγους για να αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία, να διαγραφούν τα λαθρο-«ελληνόπουλα» από τα ληξιαρχεία, και να ανοίξει ο δρόμος για μια μεταναστευτική πολιτική με διακρατικές συμφωνίες, που θα κλείνει την πόρτα και στην Μαφία και στους εργολάβους.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Είναι πασιφανές ότι θα έχουμε ένα από τα ίδια αν ο κ. Σαμαράς δεν αντιληφθεί, και δείχνει ότι δεν το αντιλήφθηκε, ότι ο λαός που τον ψήφισε τον ψήφισε μόνον και μόνον γατί πίστευε ότι ψήφιζε ένα Έλληνα και όχι άλλον ένα υπάλληλο της Νέας Τάξης και των Βρυξελλών. Πρέπει να αντιληφθεί ότι η δύναμη του θα είναι ο ελληνικός λαός και όχι η έγκριση του από διάφορες γνωστές λέσχες των παγκοσμιοποιημένων σαλονιών.

Χωρίς να συγκρουστεί για τον ελληνισμό, λυπούμαι να το πω, θα είναι ένα από τα ίδια με μικρές παραλλαγές. Εύχομαι να το αντιληφθεί και να δείξει το αντίθετο πριν να είναι αργά για τον ίδιο.

Ο ελληνικός λαός θέλει καθαρά λόγια σε όλα και ειδικότερα στα εθνικά θέματα και αντιλαμβάνεται και διαισθάνεται τα πάντα. Θέλει να ακούει καθαρές κουβέντες, για το Αιγαίο (ΑΟΖ κτλ), για τη Θράκη, για την Κύπρο, για το σκοπιανό κτλ. Και μάλιστα δημοσίως.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

deltio11

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ"; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΑΝΤΩΝΑΚΗ-ΝΤΟΡΑ & ΧΟΝΤΡΟ.