Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!

Μάλλον φαίνεται οτι ο καναπές για πολλούς έχει αρχίσει να τρίζει!

Οι σημερινοί Έλληνες, κατ'εμέ, κατάντησαμε έτσι γιατί κουραστήκαμε κατά το παρελθόν απο τα άπειρα δεινά που έχουμε υποστεί σαν έθνος σαν λαός σαν άνθρωποι.

Κουρασμένος έτσι ο λαός μας θέλησε να ορθοποδήσει απο τον εμφύλιο και μετά και να αναπαυτεί και να ξεδώσει μετά την μεταπολίτευση κυρίως. Με μιά πουλημένη δεξιά και ένα ληστρικό πασόκ(που ίσως και οι ίδιοι να μην κατάλαβαν τι έκαναν-τουλάχιστο στην αρχή) ο λαός μας οδηγήθηκε μεθοδικά στα μπουζουκομάγαζα, στις κομπίνες, τις λαμογιές, την ασυδοσία, την αδιαφορία, τον ατομικισμό, τον ωχαδερφισμό.

Κυρίως στην έλειψη καλιέργειας και μόρφωσης -οχι Ξεριζώθηκε κάθε τι το Ελληνικό, η πίστη, η κουλτούρα, ο προαιώνιος πολιτισμός(που είχαν άλλωστε αρχίσει να χάνονται απο τον ξεπεσμό που επέφεραν οι κακουχίες των αιώνων).

Φανήκαμε όλοι κατώτεροι του είναι μας και κυρίως οι πολιτικοί μας οι ο οποίοι με μαεστρία μας οδήγησαν στο γκρεμό που τους επέβαλαν τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Τώρα ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι ελληνική (...), που δεν είναι ορθόδοξη(αλλά κακόδοξη άθεη και αδιάφορη), βασίλειο των χαρτογιακάδων, των άθεων,των αδερφάρων, των θολοκουλτουριάρηδων, των πουλημένων, βολεμένων και άχρηστων υπανθρώπων...

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι άθλιοι σε τι ξεπεσμό έχουν φτάσει οι ίδιοι και οδήγησαν και τη χώρα, την οποία φρόντισαν να την νοθεύσουν με οδές βαρβάρων.

Δεν μιλώ ρατσιστικά αλά αντιθέτως, γιατί οι άθλιοι έχουν πνευματική μυωπία και δεν μπορούν να δούν ότι τα αφεντικά τους αφού εξαθλίωσαν τους δύστυχους αυτούς και τους έκαναν βαρβάρους(να ζώνονται τα εκρηκτικά κάτω απο τις κελεμπίες...) τους έμπασαν εδώ για να εξαθλιώσουν και εμάς... και να φωνάζουν οι άθλιοι τάχα κουλτουριάρηδες για ρατσισμό! μέσα στη δυσωδία...

Τώρα για το πώς θα ξεφύγουμε απο όλα αυτά; θα φύγουμε για το εξωτερικό όπως η κυρία, θα μαζέψουμε τους 300 με ολική επαναφορά (κ δεν λοιδορώ), θα μπορέσουμε να μαζέψουμε τα συντρίμια μας δεν το ξέρω.

Αν αναλογιστούμε και τις συνθήκες ολόγυρα μας με του φίλους μας( που μας περιμένουν στη γωνία για ένα ... αντιρατσιστικό beer meeting(θυμάστε οι παλαιότεροι...) τότε σίγουρα κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος και να μην μπορεί να προτέινει μιά ρεαλιστική "λύση".

λύση-λύτρωση για "μας" και οι άλλοι...

Μέχρι τώρα είχαμε τη βοήθεια του Θεού (-και μην σπέυσετε κάποιοι να με πείτε γραφικό-στο μέτωπο της Β. Ηπείρου οι ήρωές μας καταγεγραμένα έβλεπαν να τους οδηγεί Η Μάνα Του), αλά φοβάμαι ότι την έχουμε απωλέσει και αυτή.

Είμαστε άραγε οι τελευταίοι των "μοϊκανών";

Μήπως κλείνουν πίσω μας οι Θερμοπύλες... Ας κάνουμε μια προσευχή ζητώντας το έλεος και την Δικαιοσύνη Του.

Δ.Α.Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: