Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

1459 ημέρες παθητικός και 1 μέρα ενεργητικός..

1459 ημέρες (εκτός εάν έχουμε πρόωρες εκλογές..) σερί ,μας πάνε μαμιώντας οι εκάστοτε κυβερνήσεις μόλις βγαίνουν και μόνο μία ημέρα κάθε 4 χρόνια έχουμε δικαίωμα να πηδήξουμε σαν πολίτες , όλους αυτούς που μας πηδάνε τόσα χρόνια..

Τους ψηφίζουμε για να εφαρμόσουν το Σύνταγμα , τους νόμους και το πρόγραμμα που ευαγγελίζονται πριν τις εκλογές. Πείτε μου πότε , μια κυβέρνηση έκανε και τα 3 αυτά ? Ποτέ..

Όμως αυτή την φορά θα είναι όλα διαφορετικά.. Ο λαός έχει νευριάσει απίστευτα. Αυτό το γνωρίζουν.. Η αυθάδεια τους όμως είναι αστείρευτη.. Θα προσπαθήσουν ΠΑΛΙ να ξεγελάσουν τον κόσμο και να αποσπάσουν την ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές.

Ο λαός από την άλλη , έχει αηδιάσει με τους πολιτικούς και δεν θέλει να ακούσει για εκλογές.. Αυτό θέλουν και οι απατεώνες πολιτικοί. Να μην πάνε να τους καταψηφίσουν οι νευριασμένοι , διότι είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρουν ψήφο τσακιστό από αυτή την μερίδα του κόσμου.

Αντιθέτως ποντάρουν στην αποχή , διότι ξέρουν ότι οι δικοί τους θα πάνε να τους ψηφίσουν και έτσι θα ανέβουν τα ποσοστά τους..

Όμως εάν πάνε οι νευριασμένοι (όπως εσύ και εγώ) με την πολιτική των κομμάτων να καταψηφίσουν τα μεγάλα κόμματα (ψηφίζοντας μικρά) , τότε το ποσοστό των μεγάλων κομμάτων θα πέσει πολύ (όπως και η επιχορήγηση που θα πάρουν και αυτό πονάει πολύ..).

Μην τους αφήσεις λοιπόν και φέτος να μετράνε μπλε , πράσινους και κόκκινους δήμους και νομαρχίες.

Οι εκλογές κερδίζονται (και προσμετράται το τελικό ποσοστό των κομμάτων) από αυτούς που ΠΑΝΕ να ψηφίσουν.. Όχι από τους ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ, όσοι και να είναι αυτοί.. Ακόμα και με 90% αποχή, το 10% που θα πάει να ψηφίσει ,θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει το 100% των πολιτών..

Γιαυτό ψηφίζουμε ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ υποψηφίους !

Αυτό το άρθρο το διαδίδουμε σε όλους τους γνωστούς μας. Στους φίλους μας , στις ηλεκτρονικές επαφές μας ,στο email μας ,στον λογαριασμό του Facebook, στην δουλειά μας , παντού. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι με την ΑΠΟΧΗ αυτός είναι ο χαμένος και όχι τα μεγάλα κόμματα..

Έχουμε 3 μήνες περιθώριο να το κάνουμε στον κόσμο γνωστό και να του το δώσουμε να το καταλάβει..

Δεν ξέρω για εσάς εάν σας αρέσει να είσαστε παθητικοί, αλλά εγώ έστω αυτή την μέρα των εκλογών , θέλω να το γλεντήσω ενεργητικά..


Ι.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: