Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Η Σέχτα ΑΕ απειλεί τους διευθυντές φυλακών που κάνουν χαλάστρα στις άδειες των “συνεργατών”.

Εκτός από την απέλπιδα προσπάθεια της επικοινωνιακής μπαρούφας της Γερμανοτραφούς εταιρείας PR της Σέχτας, όλο το ζουμί είναι η ευθεία απειλή που εκτοξεύει στους διευθυντές φυλακών και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Γράφαμε λοιπόν λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση:

>Σίγουρα αλλοδαποί τουλάχιστον δύο από τους δράστες. Αναζητούνται και όσοι βγήκαν με “άδειες” από φυλακές για το Σαββατοκύριακο, στο μοντέλο εκτελέσεων τύπου Βλαστού και Αλλοδαπών στον Βύρωνα. Για την “υποστήριξη” της επίθεσης και όχι το εκτελεστικό μέρος, που μάλλον ήταν εισαγόμενοι εκτελεστές.

Οι διευθυντές λοιπόν στοχοθετούνται για να συμμορφωθούν και να δίνουν άδειες, ενώ οι σοφρωνιστικοί για να μην “επεμβαίνουν” στον σχεδιασμό ή χωρίζουν τα μπουμπούκια εντός φυλακών.

Διαβάστε λοιπόν τα απολύτως σχετικά άρθρα για να ξέρετε ποιό είναι και πως λειτουργεί το παρακράτος. Στο χέρι μας είναι να το διαλύσουμε. Στο δικό μας.

Η ταυτότητα των δολοφόνων. Το παρακράτος του τρόμου και των συμφερόντων.

Για να μη νομίζουν οι πουλημένοι των ΜΜ”Ε” ότι μπορούν πλεον να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι του Γερμανοτσολιά βαψομαλιά, θα νιώσουν την κοτρώνα που τους κάλυπτε να σηκώνεται.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: