Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Λαμόγια για βραβείο Γκίνες

Μόνο μια εξήγηση υπάρχει για το τι συμβαίνει στη χώρα και αυτή είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στόχο να κερδίσει πολλαπλά βραβεία Γκίνες.

Θέλει το βραβείο υποκρισίας
Θέλει το βραβείο λαμογιάς
Θέλει το βραβείο εθνικής προδοσίας

Έχει παραδώσει την χώρα αμαχητί στη διακυβέρνηση του ΔΝΤ και πλέον λειτούργει ως κυβέρνηση κουκλοθέατρο για να νομιμοποιούνται οι αποφάσεις των διεθνών κέντρων. Δεν έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση στον κόσμο που να χρησιμοποιεί σαν μόνιμη δικαιολογία σε κάθε απόφαση της την επιβολή των μέτρων από την ΕΕ ή το ΔΝΤ. Καμία αντίσταση και καμιά προσπάθεια να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη ελληνική κοινωνία. Πλήρης υποταγή.

Αποτελεί αίσχος για την δημοκρατία μας να κατατίθενται τα σημαντικότερα νομοσχέδια κατά την διάρκεια των θερινών μηνών. Ανακοίνωσαν και για τα φρουτάκια ότι θα συζητηθούν τον Αύγουστο. Ολόκληρη η κοινωνία είχε αντιδράσει το 2002 για να απαγορευτούν και η εντολοδόχος κυβέρνηση του ΔΝΤ θα επαναφέρει την ενισχυμένη μορφή τους όταν όλοι θα είναι διακοπές.

Εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην φέρουν κανένα νομοσχέδιο προς ψήφιση κατά την περίοδο που οι πολίτες προσπαθούν να ξεκουραστούν και όλα τα κρίσιμα θέματα να συζητηθούν από Σεπτέμβρη με συμμέτοχη της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς ας παραιτηθούν και ας έρθουν οι εκπρόσωποι της τρόικας να μας κυβερνούν μέχρι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις για να λένε απλά YES SIR.

Αν πάνε όμως να περάσουν εν κρυπτώ μέσα στον Αύγουστο νομοσχέδια που αφορούν τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας θα είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στη λεηλασία της χώρας. Δυστυχώς για εμάς είμαστε πολλοί που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για διακοπές και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν καταφέρει να φιμώσουν πλήρως την ελευθερία του λόγου.

Α. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: