Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ

Σε παρόμοιο επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην πλατεία Νεάπολης της Λάρισας Αλβανός τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά με κατσαβίδι... έναν έφηβο πρίν ενάμισι χρόνο.

Γενικά έχω ακούσει πολλές φορές επεισόδια όπου Αλβανοί φωνάζουν μεγάλες παρέες μετά από παρεξηγήσεις και κάνουν τσαμπουκάδες στη Λάρισα, δείχνοντας τον πολιτισμό που κουβαλάνε. Και μιλάμε γιά παιδιά που γεννήθηκαν εδώ...

Προσωπικά είδα με τα μάτια μου τέσσερεις μαστουρωμένους Αλβανούς να σταματάνε νεαρό οδηγό πού τους είπε να κάνουν στην άκρη και τους αγριοκοίταξε και να τον χτυπάνε στο κέντρο της πόλης και ήμουνα ο μόνος από δεκάδες παρευρισκόμενους πού προσπάθησα να τον βοηθήσω.

Η μόνη λύση είναι να αγριέψουμε ως κοινωνία και όποιον ήρθε εδώ και δεν σέβεται το ψωμί πού τρώει να φεύγει διά παντός από εδώ. Αλλιώς τα άγρια θα διώξουν τα ήμερα...

(από σχόλιο αναγνώστη εδώ)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουρητήριο αλβανών η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η Αστυνομία κοιμάται! (Διαδώστε το Συνέλληνες)
Ακόμη και την ημέρα που γιόρταζε η εκκλησία δεν δίστασαν να προκαλέσουν

Σύμφωνα με καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, αλλοδαποί - κυρίως Αλβανοί, εν γνώσει του γεγονότος ότι επίκειται η ονομαστική εορτή του αγίου, μία μέρα πριν, με γεμάτη την εκκλησία και τον περίβολό της από πιστούς, έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν... στα σκαλιά του ναού.
Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις γυναικών της ενορίας, οι οποίες έκαναν παρατήρηση στα παιδιά, με αποτέλεσμα τρεις Αλβανίδες μητέρες να τους εκσφενδονίσουν μπουκάλια νερό, αποκαλώντας τις Ελληνίδες «πουτάνες» και να προσπαθήσουν να τις κτυπήσουν. Χαρακτηριστικό ήταν, ότι μία έγκυος Αλβανίδα σήκωσε ένα ολόκληρο καρότσι και το πέταξε πάνω στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά στην εκκλησία, ενώ εν συνεχεία το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες συμπατριώτισσές της με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία Ελληνίδα, χάνοντας μάλιστα τρία δόντια.
Οι τρεις μαινόμενες Αλβανίδες συνελήφθησαν και μηνύθηκαν από τους παρευρισκομένους. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής, στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονος, οι συλληφθείσες Αλβανίδες, παρουσία των Αστυνομικών, όχι μόνον επανέλαβαν τις ύβρεις τους αλλά απείλησαν τις μηνύτριες, λέγοντας: «Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε! 3.500 Αλβανοί μένουμε εδώ!» .
Το θλιβερό στην ιστορία αυτή, ωστόσο, είναι άλλο: Την ώρα που κατετίθεντο οι μηνύσεις και παρ΄ ότι οι γυναίκες έπρεπε να περιφρουρούνται για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, η μία εκ των Αλβανίδων απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα.

Κατά την αυτόφωρο διαδικασία δε, δικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή μόνον η μία εκ των τριών αλλοδαπών κι αυτή μόνον με την κατηγορία της εξύβρισης. Ο εισαγγελέας δεν της απήγγειλε κατηγορίες ούτε για το καρότσι που είχε εκσφενδονίσει, ενώ άφησε εντελώς ελεύθερη την έγκυο, για την οποία εντελώς ψευδώς στο δικαστήριο, ο συνήγορος της πρώτης Γ.Κ. ανέφερε ότι μετέβη στο νοσοκομείο και απέβαλε(!). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας δεν προέβη σε καμμία ενέργεια για την τρίτη Αλβανίδα, που απέδρασε από το Α.Τ.
Η Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει καταθέσει μήνυση και κατά του δικηγόρου Γ.Κ.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/07/blog-post_8815.html

Ανώνυμος είπε...

http://networkedblogs.com/6ocdF

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοί είναι η βασιλιάδες της ανοησίας.
Καταλάθος έπεσαν στην παγίδα μας. Έχουν αλλοιωθεί γλωσσικά και πολιτιστικά από εμάς, υπάρχουν αλβανοί που δεν ξέρουν καλά αλβανικά. Κινδυνεύουν να γίνουν ελληνική επαρχία, τουλάχιστον οι μισοί αλβανοί μιλάνε ελληνικά.
Το μόνο πρόβλημα είναι η ιδεολογία της μεγάλης αλβανίας. Αυτό θα λυθεί όταν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος ρωσσία-τουρκία-κτλ, οι χειρότεροι από τους αλβανούς θα πάνε μισθοφόροι εκεί και θα πεθάνουν.

Ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν Σαλός προφήτευε:
"Εκείνη την εποχή το Ιλλυρικό θα επανέλθει στο βασίλειο των Ρωμαίων"

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να συμβούν αυτά, όσοι ζουν στις μεγάλες πόλεις θα υποφέρουν, μόνο αν φύγουμε στα χωριά μπορούν να αυτοργανωθούμε και αμυνθούμε, εκεί δεν υπάρχουν συριζέοι.