Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η…………………………… ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!


……η διαλυτική γλίτσα που αφήνουν πίσω τους τα βρωμερά ερπετά της τρόικας, φαίνεται ότι επιτυγχάνει τους στόχους της σε υπερθετικό βαθμό. Δεν έχει απλώσει μόνο ένα σκοτεινό πέπλο σκλαβιάς και αβάσταχτης απόγνωσης πάνω από την Ελλάδα, λειτουργεί παράλληλα και…….διαλυτικά.

Η αποσύνθεση των δομών της Ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον πασιφανής. Η διάβρωση και κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού είναι πρόδηλη. Η διάλυση των θεσμών ενός δημοκρατικού πολιτεύματος είναι επιβαλλόμενη.

Η σύνθεση όλων αυτών οδηγεί νομοτελειακά στην πλήρη κατάρρευση της χώρας και στην απόλυτη υποταγή και εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Η συστηματική δουλειά των εγκάθετων της Μέρκελ, προεξάρχοντος του Τόμσεν, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Ήδη οι αντοχές των ένστολων πολιτών αυτής της χώρας έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Η προσπάθεια των ηγεσιών – επιλογών του ανεπανάληπτου εκείνου Μπεγλίτη, που σχεδόν πραξικοπηματικά τους τοποθέτησε σαν ενεργούμενα στις βελούδινες καρέκλες των Επιτελείων, για να μην σπάσει το σκοινί της ισορροπίας μάλλον δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Η επίκληση του καθήκοντος και της αποστολής, όπου δεν αποδίδει την υποταγή, ακολουθείται από τις καλυμμένες απειλές, μετακινήσεων, τιμωριών και άλλων μέσων που διατίθενται στα οπλοστάσια των Επιτελείων.

Κανείς βέβαια δεν ασχολείται με τα τεντωμένα νεύρα του προσωπικού που από τη μία πλευρά βλέπει το εισόδημά του να εξανεμίζεται και από την άλλη οι υποχρεώσεις του να βαίνουν αυξανόμενες, με αποτέλεσμα την οικογενειακή ασφυξία και την πραγματικότητα του αδιέξοδου.

Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλη την Ελληνική κοινωνία σήμερα με αυξανόμενη ένταση τα δύο τελευταία χρόνια. Πλήν όμως όλες οι κοινωνικές ομάδες εργαζομένων έχουν όπλα να πολεμήσουν την καταπίεση των ερπετών, εγχωρίων και ξένων. Είτε αυτό λέγεται απεργία, είτε στάση εργασίας είτε δυναμική αντίδραση. Κάτι το οποίο δεν διαθέτει ο ένστολος πολίτης ο οποίος επιπρόσθετα αντιμετωπίζει και την απειλή του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Από ότι φαίνεται όμως κάποιοι έχουν αρχίσει να σπάνε. Περιστατικά όπως αυτά είναι πρωτόγνωρα για τις ένοπλες δυνάμεις σε τέτοια έκταση. Από ότι φαίνεται η διασάλευση της όποιας πειθαρχίας και η αυτοσυγκράτηση έχει τελειώσει!!

Οι εντολές που στέλνει ο Αρχηγός ΑΤΑ (της τελευταίας…..εσοδείας Μπεγλίτη επίσης) στους υφισταμένους του Διοικητές είναι άνευ ουσίας γιατί όλα αυτά πηγάζουν από τις υποχρεώσεις των Διοικητών κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Όπως επίσης οι παραινέσεις και οι προτροπές διότι επίσης όλα αυτά πηγάζουν από αυτή – καθαυτή την λειτουργία των Ε.Δ. Η παραίνεση με γνώμονα την ….δημοσιοοικονομική κατάσταση είναι παιδαριώδες μάλλον, διότι αφ’ ενός καταδεικνύει την προσπάθεια προσέγγισης των υψηλοτέρων επιπέδων με υποταγή μέσω της…..κατανόησης των δυσκολιών, αφ’ ετέρου το προσωπικό χρειάζεται ανταπόδοση ανάλογη με τις 48-52-55-60 ώρες απασχόλησης του εβδομαδιαία, και όχι το μάτι του μεγάλου αδελφού πάνω του.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα βρίσκονται στα όρια της ύπαρξης τους και σε επίπεδο προσωπικού και σε επίπεδο επιχειρησιακό. Ο τελευταίος υπουργός Εθνικής Άμυνας τοποθέτησε αρκετές βραδυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια της αμυντικής στρατηγικής της χώρας εξασθενώντας σε μεγάλο βαθμό τα βορειανατολικά σύνορα από ικανές και μάχιμες Μονάδες. Ομοίως χωρίς δεύτερες σκέψεις με δικτατορική φιλοσοφία έκλεισε ή κλείνουν οι συνεχιστές του έργου του αεροδρόμια ζωτικής σημασίας στη ενδοχώρα και στα νησιά.

Με την διαθεσιμότητα των μαχητικών αεροσκαφών σε επίπεδα κάτω του 60%, χωρίς ανταλλακτικά – κινητήρες – καύσιμα και τις αντιδράσεις του προσωπικού να βαίνουν αυξανόμενες σε επιθετικότητα, η……..αποσύνθεση του τελευταίου ίσως οχυρού της χώρας είναι ορατή και μάλλον αναπόφευκτη.

Η ιστορία και οι αγώνες είχαν καταστήσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ένα υπερήφανο αξιόμαχο σύνολο εγγυητή της ακεραιότητας της χώρας μας. Η καταρράκωσή τους ήταν και είναι συστηματική και ανελέητη. Με τις ευλογίες και την ικανοποίηση, σήμερα, των ευρωπαίων…….εταίρων μας.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα λέει