Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΕΛ: Βοήθεια με τρόφιμα προς την ΕλλάδαΑΠΟΕΛ: “Εμπράκτως στο πλευρό των Ελλήνων αδελφών”
(Αναδημοσίευση από το Sigma Live Κύπρος)

Ένα εμπορευματοκιβώτιο συσκευασμένο με 10 τόνους μακαρόνια αξίας πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ θα στείλει τις επόμενες ημέρες ο ΑΠΟΕΛ προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων, «η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας, για τους οποίους ελπίζουμε από καρδιάς να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες».
Η ανακοίνωση:
Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, ο οποίος διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας του. Ως Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, πονούμε για τα αδέλφια μας στην Ελλάδα και στεκόμαστε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, αποστέλλεται τις επόμενες μέρες για την Ελλάδα ένα εμπορευματοκιβώτιο με συσκευασμένα μακαρόνια (10 περίπου τόνοι) αξίας πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει μέρος των μεγάλων καθημερινών αναγκών. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας, για τους οποίους ελπίζουμε από καρδιάς να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες.
πηγή: Sigma Live

Δεν υπάρχουν σχόλια: